Mennyi idős korban ideális?
Köszi, hogy válaszoltatok:)
A második válaszolónak: Éppen ettől tartok én is! Csak azt meg nem akarom, hogy a férjemnek "be kelljen várnia", mire én is rábólintok, mert lehet, hogy az még 8 év és ő addigra 40 lesz!
De azért nem olyan tragikus a helyzet, ha jönne, már most se bánnám:D
szia,én is így voltam!ekkora volt a korkülönbség is!sajnos mi elmentünk egymás mellett időben!mikor én akartam,akkor még ő nem,mikor meg ő akarta,akkor meg már én nem!teltek múltak az évek,és a kapcsolatunk 9.évében különváltunk!sajnos nekünk nem jött össze az időzítés!de remélem te nem fogsz így járni!csak azért írtam le,mert ilyen példa is előfordul!személyes meglátásom szerint,te még nem vagy kész az anyaságra!és szerintem akkor szülj,ha a döntésedben biztos vagy!
sok boldogságot neked!
Szia!
Tényleg akkor szülj, ha már nem bírod bébi nélkül, és folyton csak azon jár az eszed. Legalábbis az utóbbi időben így voltam én. Egyébként 22 leszek, párom 25, és már lassan 8 hetesek kismama leszek:) Ha nem jött volna a bébi össze, akkor megőrültem volna... Szóval, ha már elérkezettnek látod az időt, akkor hajrá!
szia4
Mint mindenki én is azt mondom akkor szülj ha kész vagy rá Te magad!
én is 22 leszek, a párom 24. mindeketten nagyon akarjuk a babát, imádjuk egymást és egész nap és egész éjjel a piciről gondolkodom! remélem összejön!
Akinek már sikerült, annak gratulálok, akinek meg még nem, és szeretné, annak HAJRÁ!!
Tök jó olvasni, hogy velem hasonló korúak is érintve vannak a témában, ettől úgy érzem, hogy tényleg már most sem lenne korán, de azért még alszok rá 1-2 évet szerintem, bár, amint látjátok, meglehetősen foglalkoztat a dolog: naponta nézem át a kérdéseket itt is. Szóval, lehet, hogy lassan beérik a döntés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!