Segitseg! Idon tuli halvany masodik csik!? Szerintetek csak szaradasi? Latja egyaltalan valaki rajtam kivul? (kep)
2012. dec. 24. 14:22
11/15 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív! Várom a reggeli híreidet!
20 hónapos Fiúcska anyuja, aki Kistesóra vár ...
12/15 anonim válasza:
Szerintem pozitiv:) az en tesztem halvanyabb volt. Itt a gyakorin azt mondták, hogy negativ.
Most éppen a 6 napos kislànyom szoptatom:))))
Szurkolok, irj reggel!!!!!!
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Tegnap du. csináltam még egy tesztet és ma reggel is!
Mind a kettő negativ :( sajnos...
DE amig nem jön meg van remény! :)
Ha változik a helyzet és érdekel valakit majd meg irom!
Üdv. Nektek és kellemes ünnepeket.
Ui. Terveim szerint (ha addig nem jön meg) leghamarabb 30.-án tesztelek.
2012. dec. 25. 15:41
15/15 anonim válasza:
kb 3 hetes terhes voltam mikor tesztet csináltam,ugye akkor nem tudtam még,hogy terhes vagyok az első 4 negatív volt,de időn túl megjelent a második csík,majd a következőkön megjelent már időben a 2. csík de nagyon halványan ugye letelt pár nap eközben,majd a következő héten a dokinál kiderült,hogy 4 hetes terhes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!