SOS! Ez most mi? Pozitív vagy negatív, esetleg nem jó a teszt? Kép csatolva.
A vízszintes vonal helyett egy függőleges van. Ez mit jelent? Egyébként halványodott, de még látszik.
Nem is tudom ez érdekes!!!!
Nem mondom,hogy nem pozitív szerintem csinálj egy másik tesztet ez így nem egyértelmű,nem gondolod?
Lehet,hogy pozitív,de az is lehet,hogy valami nem stimmel a tesztel!Drukk neked,csinálj egy másikat!
Mindenképp csinálok még egyet. Reggeli eltett pisiből csináltam. Viszont még nem öntöttem ki. Csinálhatom ugyanabból, igaz?
Ja, és köszi a válaszokat!
Én pozit teszteltem a Medi-Preggel, de az tény, hogy nem ilyen volt a csíkom. Nem mernék most semmit állítani..........szerintem mihamarabb csinálj egy másikat egy másik félével.
Drukk.
8+3 heteske
Na, megcsináltam. Most Medi-Lab-ot vettem. Ezen már nem volt se függőleges, se vízszintes csík. Nega lett, sajna.
Bár még ki tudja. Egész nap hányingerem van, meg szédelgek egy kicsit. Jövő héten megismétlem, ha addig nem jön meg!
Köszi a szurkolást, aranyosak vagytok! :)
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!