Szívesen megosztom veletek, mit csináltam másképp! Kit érdekel?
Lassan 2éve próbálkozunk, ma reggel +at teszteltem. Legutóbbi menszihez képest egy hete késik. Az elmúlt menszi óta elkezdtem szedni a méhpempőt, és Berekfürdőn voltunk nyaralni, ahol finom gyógyvíz van. Pár hónapja hőmérőzök, most nem mértem, gondoltam nyaralunk, kell egy kis ilyesféle kikapcsolódás. Soha nem számolgattam, most jókor vagyunk együtt? Ha most megjött volna, mennem kellett volna hormonos vérvételre, férjemnek vizsgálatra.
Mikor menjek dokihoz? Ma kezdem a 6. hetet, gondoltam jövőhéten, szeretném már hallani a szívét, és nem akarom túl hamar zargatni.
Nem szoktam nézegetni a kérdéseimet.
13hós a lányunk, jöhet a következő, remélem kevesebb cécóval:)
Gyertek el ismét Berekfürdőre!:)
A babamedence élmény lesz a picikéteknek,de már az ikerbe is bevihetitek!
Sőt megújult a falu játszótere is,ahol szerda délelőttönként összegyűlnek babák és anyukák:)
Sok sikert!
Köszi, hogy írtál.
Megyünk is, 20-25-ig, most júniusban, mondjuk férj nélkül.
Te odavaló vagy?
Szerda délelőtt, jó tipp, bár nem tudom hol van a játszótér, denem világáros, biztosan megtaláljuk.
Hány órától meddig vagytok ott?
Írsz mail-t?
Most nem találom hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!