Miért nem látszódott semmi az ultrahangon?
Figyelt kérdés
kb. 4-5 hetesen elmentem a dokihoz, mert 4 tesztem lett pozi, de nem látott semmit az uh-n. Visszamentem egy hét múlva, akkor sem látott semmit. Beküldtek kórházba, hogy kizárják a méhen kívüli terhesség gyanúját. Ott sem láttak se méhen belülit, sem kívülit, sem cisztát. Akkor miért lett erős pozi a tesztem? Utána persze már meg is jött. Lehet, hogy felszívodott?2009. aug. 23. 19:24
1/6 anonim válasza:
Így történhetett. Beágyazódott, egy ideig megvolt a baba, de nem tudott megmaradni.
3/6 anonim válasza:
Hát, ha pozitív volt a teszted, és ráadásul 4is, akkor biztosan volt ott valaki.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rövidke életet kapott! Fel a fejjel!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, igen fel a fejjel! Az orvos egy hónap szünetet kért, úgyhogy majd ismét próbálkozunk!
2009. aug. 23. 19:55
5/6 anonim válasza:
Én pont igy jártam, + teszt, tegnap vérzés, kórház és már nem láttak semmit. Neked mit mondtak kell egy mensit várni és csak utána lehet próbálkozni? Neked sem csináltak műtétet?
6/6 A kérdező kommentje:
Szia, nem kellett műtétre mennem. Igen, egy hónap szünetet kért a főorvos a kórházban.
2009. aug. 24. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!