Mitől van ez? Lehet baba?
Figyelt kérdés
Előjáték során előfordul hogy a párom belém hatol, de maximum 2x és még nagyon-nagyon az elején. Namármost. Legutóbb (17-én) időben megjött, viszont úgy görcsöltem mintmég soha (mellesleg a darabos volt a vérzés). Azóta is görcsölget a hasam és fogalmam sincs miért...
Babára van esély? (nagyon nem szeretnénk még)
L/23
2009. aug. 23. 18:12
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy mindig gumival védekezünk, és sosem szakad ki.
2009. aug. 23. 18:15
3/5 anonim válasza:
Szia! Ha óvszer nélkül hatol beléd, akkor lehet belőle terhesség, semmiképp nem tanácsolnám, hogy ezt tegyétek, ha nem akartok még picit. Ha megjött a mensid, szinte teljesen biztos, hogy nem vársz babát, nagyon nagyon ritka kivételek vannak azért. Ha kétségeid vannak csinálj tesztet, ilyenkorra már biztosan kimutatja,ha mégis terhes lennél. Szerintem nem vagy az. Viszont, ha tényleg nem akarsz még kicsit, akkor komolyabban kell vennetek a védekezést, nem csak feléből-harmadából. Sok szerencsét!
4/5 anonim válasza:
Hello :).. elvileg ha darabos akkor tuti nincs baba.. nyugi.. :) am átérzem a helyzeted.. ez a sok kismama menstruációval nagyon összezavart engem is :S
de nálad szerintem nincs baj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!