Ki nem várja december 19-re?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 12:41
1/14 anonim válasza:
Èn! :) És csak késö dèlután volt pár cseppnyi barnázàsom tisztaságin ès kb ekkor nyilalt bele a méhembe /le is kellett guggolnom/ annyira èreztem...
Ma reggel kevès vizes folyàs,azóta semmi. Kis nyilalások a méhem körül. Lehetsèges hogy a nem várt napján àgyazódott be???
2/14 Mara Acoma válasza:
Már mint nem várta :D Dec. 20 van :D Még nem jött meg és szerencsére eddig nincs is semmi jele:)) Szurkoljunk egymásnak. A tesztem negatív lett, de hát az még gondolom változhat. Hajrá csajok!
3/14 Papajácsja válasza:
Én 28.-ára nem várom :) Sok sikert kívánok :)
4/14 anonim válasza:
Ma reggel Clearblue Digitallal nekem is negatív lett,azért gondolom,hogy talàn beàgyazódàs lehetett a tegnapi nem vàrt napon. Szerintetek?
Megy a drukk mindenkinek Csajok! :) Évi
2-3 nap múlva tesztelek,ha nem lesz vàltozás.
5/14 Mara Acoma válasza:
Hát nekem már esélytelen... Fáj a derekam. Tuti mensi előjel szokott lenni.
6/14 anonim válasza:
Hàt nem tudom. Nekem màr több mint egy hete fàjdogàl,de nem egyfolytában. Bàrmi lehet! Èn enyhe nyomàst érzek a mèhemben. De még semmi. È.
7/14 Mara Acoma válasza:
Nekem még csak most kezdődött, amikor írtam. Ha esetleg holnapig nem jön :)
8/14 Mara Acoma válasza:
Még mindig semmi. És már most nem is fáj a cicim és a derekam se... Ez most mi lehet akkor?
9/14 anonim válasza:
Ugyanez van velem, 19re nem vártam, tegnap derékfájás, biztosra vettem, hogy ma megjön, de semmi
10/14 anonim válasza:
Eddig semmi nálam is...
Enyhe derèkfájás van. Ti mikor tesztelnêtek legközelebb? 2 ünnep között? Már ha addig nem vâltozna valami... É.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!