Lehetek terhes ha állítólag időben kihúzta?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 18:18
11/29 A kérdező kommentje:
A szülöséghez még nem vagyok elég érett!!!!!
2012. dec. 19. 18:25
12/29 anonim válasza:
Oké, kihúzta... Ha elolvasod a többi hasonló "Lehetek terhes?" kérdésre a választ (no meg jó esetben szexuális felvilágosításon is átestél már), akkor tudhatod hogy van előváladék mielőtt elélvez, és az is tartalmazhat spermiumokat.
Ráadásul azt írod, hogy "állítólag". Akkor kihúzta vagy nem?
13/29 anonim válasza:
Úgy látszik, hogy az élethez és a gondolkozáshoz sem. Persze, hogy lehetsz terhes ha óvszer nélkül dugtok -.-
14/29 anonim válasza:
Nem csak a szülőséghez, de a szexhez sem vagy eléggé érett, de ez a babát nem fogja érdekelni...
15/29 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy azt mondta hogy még időben de én éreztem hogy belém élvez!
2012. dec. 19. 18:30
17/29 A kérdező kommentje:
ki trollkodik?
2012. dec. 19. 18:33
18/29 anonim válasza:
Xddd És akkor most mit vársz? TE állítassz valamit. Akkor mi a kérdés? Az előbb itt vitáztál mikor írták hogy igen, te meg mondre azt mondtad hogy időben kihúzta. Azt akarod hogy azt mondják hogy nem lehetsz terhes??? -.-" Áhá.. Szóval most meg már érezted is... Akkor meg mi a kérdés? Megbaszott, belédment.. Ennyi. Lehetsz terhes..
19/29 A kérdező kommentje:
Csak azért veszekedtem velük mert meg akartam nyugtatni magam!!!!!!!!!!
2012. dec. 19. 18:41
20/29 A kérdező kommentje:
Ezek után szakítsak a barátommal?
2012. dec. 19. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!