Holnapra nem várom, remélem nem is jön. Nőttek a mellleim, és viszketnek, néha hányingerem van, és fáj a petefészkem. Nincsenek úriás pattanásaim, mint szoktak mensi előtt. Lehet ez babó? Mikor tesztelhetek?
kedves 12:34-es!! örülj, hogy neked sikerült, de miért kell így ledegradálni a másikat???
ahogy írtad Te is ebben a helyzetben voltál, és szerintem mindenki aki nagyon szeretné a babát, de nem jön egy-kettőre....
ez a komment nekem se szimpatikus, főleg azért mert neked sikerült és egy olyan embert oltasz le aki reménykedik...
mellesleg én is ebben a táborban vagyok, hétfőn kéne nem megjönnie!! nagyon szurkolok Neked kérdező és mindenkinek aki ebben a helyzetben van!!
ja és hiába próbálok nem rá gondolni minden egyes másodpercben az jár az eszemben, hogy vajon sikerült-e, mi az amit éppen érzek, szóval nem is tudom hogy bírja ki aki szeretné a babát, készül rá, vágyakozik utána. szerintem a kettő valahogy nem fér meg egymás mellett...
Nagyon köszönöm a kedves és támogató válaszokat!
Mindenkinek rukkolok, a baba miatt, remélem mihamarabb összejön nekünk!
Írjátok le hogy mi lett avégeredmény:-)!
szia!
Nos van vmi fejlemény nálad?? Teszteltél? Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!