Mikor teszteljek először? Nov.23. -án jött meg legutóbb!
Figyelt kérdés
Elég rendszertelen a mesim. A hónapban kezdtem el szedni a Premens tablettát, hogy segitsen rendbehozni.
Szal nov. 23.án jött meg legutóbb. De 10-11 napig tartott.
Igy nem igazán tudom, hogy mikor lenne érdemes előszőr teszteli....??? 5 hónaja próbálkozunk sikertelenül... Most nagyon bizunk, hogy Karácsonyi csoda lesz. (Van esély, hogy szent estére már tudhatom?)
A ciklusaim 29-31 naposak kb.
Tegnap, tegnapelőtt szinte egésznap nyilalt, szúr a méhem!
Főként a bal oldalon.... és elég bő folyásom van. Ez jelenthet vmit???
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2012. dec. 18. 18:18
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is nov.23.-án jött meg utoljára,és dec.24.-ére nem várom. Én 22.-én tesztelek egyet,ha addig nem jön meg. Nagyon bizunk mi is,hogy Karácsonyra megkapjuk a pozitiv tesztet..:) Fél éve próbálkozok. Szinte semmi tünetem nincs,se menzis,se semmilyen. Sok szerencsét kivánok Nektek!!
2/3 anonim válasza:
szia nekem nov18 jött meg és dec 14 azaz 11dpo már pozi volt halványan a tesztem!ma meg már erös drukolok!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöööm a válaszokat!!!
Első : Drukkoloook!!!
Második : GRATULÁLOOOOK!!!! :)
Tudom, hogy már csak türelem kellene... de annyiraaa nincseeen ... nagyon izgulok és reménykedeeek :D
2012. dec. 18. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!