Valós a tesztem? 15 napja kaptam tüszőrepesztő injekciót, félek még korai volt tesztelnem.
Nyugi:)))))
Ott az a baba,szép karácsonyod lesz:)))
Beleírnak a tesztekbe ilyet ez tény,de a gyógyszereknek is vannak mellékhatásai,szóval akinek ilyen szép erős tesztje van,az nem más miatt ilyen,csak a babától:)))
Nekem olyan halvány tesztem lett,hogy senki nem látta csak én és mégis itt rugja szét a pocim a kisasszony:))))
Tehát nyugi és tezstelj egyet reggel is,várom az eredményed,drukkkkkkkkkk:)))
27hkm
Semmi okod aggodalomra, csodálatos erős pozitív a teszted, ennél már nem is lehetne pozitívabb!!!
ÉS EZ BIZONY EGY BABÁTÓL POZITÍV! HIDD CSAK EL :)
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
Sziasztok! Ez egy másik márkájú teszt, de egy percen belül lett pozi és ma vagyok a 15.dpo-n. Mensim sehol, görcsölget a hasam, akár az eslő lányomnál. Én babásnak érzem magam!!! :-) végig olvastam minden tüszőrepesztő szuris kérdést és képzeljétek egy kedves válaszoló a kedvemért ellőtt magának a szurija után 10 nappal egy tesztet és nála már nem mutatta ki. De mindehol azt olvastam, hogy 14 nap után hihető a teszt eredmény!!! És azért elég erős ez is, bár mint írtam sajnos ez másik márka, mert az első az magyarból volt még, itt meg ugyanazt nem találtam meg!! Akkor szerintetek babás vagyok tutira???
IGEN, IGEN, IGEN!!! TUTIRA BABÁS VAGY!!!
BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!