Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerülhetett már...

Miért nem sikerülhetett már megint? Volt érett tüszőm, ovu. Teszt,21. napi progim 80-as értékű (doki szerint tökéletes).

Figyelt kérdés
Ciklusom 13. napján doki látott egy 20 mm-es érett tüszőt. Azt mondta szép nagy és, hogy egy-két napon belül megérik. Azért a biztonság kedvéért folytattam az ovu. tesztet és a 15-16. napon jelzett este pozitívat. Esténként együtt voltunk egész héten plusz a 17. első negatív napon. Utána sajna betegség miatt nem tudtunk. 21. napon volt vérvételem, amire azt mondta a doki, hogy tökélestes 80-as érték. Gondolom nmol-ban mérve. Papírt nem kaptam, mert csak telefonon tájékoztatott. Annyit még, hogy szoktam egy-két napot barnázni mensi előtt, van már egy gyerekem ő első hónapban megfogant, császáros voltam. Első gyerekünk ugyanígy fogant meg annyi kivétellel, hogy ott az első negatív napon nem tudtunk együtt lenni. Tehát most még rá is húztunk egy napot. Lassan egy éve próbálkozunk. Járt már valaki így? Esetleg elzáródás állhat a háttérben? Teljesen nem értem, hogy miért nem jön össze a baba. Vagy mégis később repedhetett meg a tüsző nem 24-36 órán belül? Előre is köszi a válaszokat.

2012. dec. 16. 21:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolok!

Szerdán teszteltem pozitívat. Ez volt a második próbálkozásunk a műtét óta. :-) Még nem dőlt el semmi. A véreredmény szerint állapotos vagyok, de ugye, amíg nem halljuk a kicsi szívét nem élem bele magam. Üdv. Kitartás azoknak, akik ebben a helyzetben vannak.

2013. jún. 7. 00:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Jajj de jó, gratulálok, jó ilyet olvasni. Remélem továbbra is minden ok.
2013. júl. 15. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!