Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hétfő, keddre nem várom. Alul...

Hétfő, keddre nem várom. Alul a petefészkemnél görcsölget, illetve néha hányingerem van. Fémes ízt éreztem a számban pár perce, lehet ez babóca? Hétfőre nem várok ti éreztek valamit? Annyira szeretnénk már ha jönne a babóka.

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! én hétfőre nagyon-nagyon nem várom! szinte minden tünetem megvan, de mégis félek a negatív teszttől...

leszakad a cicm a derekam, hányingerem van, szédülgetek, hangulat ingadozás ezerrel, étvágyam úgy szórakozik velem hogy az csak na, leszoktam a cigiről, előtte volt h egy doboz cigit elszívtam egy nap, most attól is rosszul vagyok.

szóval minden tünet megvan, de ugyanakkor sírógörcs kerülget, amikor elkezdem érezni a hasam, mintha meg akarna jönni. nagyon sokan azt mondják, hogy ez még babánál is természetes, én mégis félve megyek állandóan pisilni...

2009. aug. 22. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:

ja bocsi lemaradt:

nagyon szurkolok mindkettőnknek:D:D

2009. aug. 22. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Csatlakozom én is azok táborába akik hétfő,keddre nem várják.Nekem semmi tünetem nincs csak már türelmetlen vagyok.Félve megyek wcre is.Sok sikert minden babát akarónak!
2009. aug. 22. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Mizu? Szerintem ma már ellőhetsz egy tesztet. Megvannak még a tüneteid?
2009. aug. 24. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!