Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet pozitiv a teszt egyik...

Lehet pozitiv a teszt egyik naprol a masikra?

Figyelt kérdés
Ha nem vart elott egy nappal negativat tesztel valaki, lehet pozitiv masnap a nemvart napjan?
2012. dec. 16. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bizony, nekem is egy óra múlva lett pozi a tesztem. Túl korán teszteltem már a 9. dpo-n, de pozi lett. A negatív tesztek egy óra múlva is negatívak voltak, de az az egy az pozi lett időn túl. Még sose teszteltem úgy, hogy egy negatív teszt hamisan pozitívba csapottvolna át! És simán lehet egyik napról pozi a teszt, mert a hcg termelődik fokozatosan, beágyazódás után azonnal a 3. hónapig!
2012. dec. 16. 21:42
 12/14 A kérdező kommentje:
megneztem a reggeli tesztet, negativ maradt. Majd holnap megprobalom ujra. Szoritsatok:D
2012. dec. 16. 22:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Na, olyan negativat teszteltem, mint allat...:( de mensi sincs, meg fajdalom sincs....egyelore.
2012. dec. 17. 06:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el, lehet hogy még korán teszteltél! Kitartás, tudom milyen nehéz a várakozás. ili
2012. dec. 17. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!