Akik még mindig nem estek teherbe és nagyon szeretnének már végre gyereket, nem aggódtok azon, hogy túl öregek lesztek, mire sikerül? Ti hány évesek vagytok?
Ismerek egy not, 36 eves, 34 evesen kezdtek el probalkozni a babaval..1 ev utan elmentek orvoshoz, kiderult, a novel baj van:( A peteivel van gond. Vegre sikerult ujabb fel ev probalkozas es orvoshoz jaras utan teherbe esnie, de 7 hetesen elvetelt:( Azota probalkoznak. En azzal biztattam oket, hogy "latjatok, nem lehetetlen, hogy teherbe essen, csak most mar azt kene elerni, hogy meg is maradjon"....szegeny, azota is probalkozik, korulotte meg sorba szulnek. Nagyon sajnalom szegenyt, egyre idegesebb.
Belegondolva, ha teheti az ember, ne varjon 34 eves koraig, mert ha akkor derul ki a gubanc, akkor mar keves ido van orvosolni. Es akkor meg rajon a stressz, hogy telik az ido.
En az elsot majdnem kerek 26 evesen szultem, ha az elet ugy akarja, meg 30 eves korom elott sikerul a masodik is. (most voltam 29)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!