Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen hatékony az előváladék...

Milyen hatékony az előváladék egészséges és kevésbé egészséges férfiak estében?

Figyelt kérdés

Azt kérdezném, hogy vajon egy teljes életet élő férfi esetén, szerintem, aktívabb lehet,mint páromnál, aki dohányzik(1-másfél doboz naponta),partik alkalmával iszik(1-2 sört),kávézik(3naponta) és nem táplálkozik rendesen(reggeli nincs,ebéd 2szendvics,vacsora talán 1szendvics és zöldség-gyümölcs 1hónapban talán 1-szer).

Ja, és a párom egy kiló velem, 57-60kg.

Mennyi az esélye, hogy aktívak az előváladékból származó spermái?

2009. aug. 22. 15:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és Én 19 éves vagyok,a Párom pedig 21 éves.
2009. aug. 22. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet százalékban megadni.Alapvetően elviekben kevés az esélye,hogy előváladékban életképes,és megfelelő mennyiségü spermium legyen,azon a közvetlen környezetmben 2 embert is tudok,akinél nem jött be az elviekben,és igy lett babájuk:) Egy szó mint száz,sejtem miért kérdezed,és felnőtt ember vagy,védekezzél is. 18 évesen legyen eszed és ne a véletlenre bizd magad,ha nem akarsz még gyereket.
2009. aug. 22. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
vagyis 19 évesen,elnézést:-D
2009. aug. 22. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Az előváladékban lévő aktív spermiumok száma főként kortól függ. Minél idősebb a pasi annál kisebb az esély, hogy aktívak. Kb 35-40 éves korukban kezd el gyengulni náluk is ezeknek a spermiumoknak a minősége.
2009. aug. 22. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én párom is körülbelül így él, csak ő többet eszik. Mi is megszakításos védekezést alkalmazunk, de nálunk nem gond ha jön a baba. (Ő 23 én 24 éves vagyok) Szerintem sok mindentől függ, hogy terhes lesz valaki az előváladéktól. Van olyan aki egy évig így védekezik és semmi nem történik majd egyszer csak terhes lesz. Tehát nem a legjobb védekezési mód.
2009. aug. 22. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!