Milyen hatékony az előváladék egészséges és kevésbé egészséges férfiak estében?
Figyelt kérdés
Azt kérdezném, hogy vajon egy teljes életet élő férfi esetén, szerintem, aktívabb lehet,mint páromnál, aki dohányzik(1-másfél doboz naponta),partik alkalmával iszik(1-2 sört),kávézik(3naponta) és nem táplálkozik rendesen(reggeli nincs,ebéd 2szendvics,vacsora talán 1szendvics és zöldség-gyümölcs 1hónapban talán 1-szer).
Ja, és a párom egy kiló velem, 57-60kg.
Mennyi az esélye, hogy aktívak az előváladékból származó spermái?
2009. aug. 22. 15:02
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és Én 19 éves vagyok,a Párom pedig 21 éves.
2009. aug. 22. 15:05
2/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet százalékban megadni.Alapvetően elviekben kevés az esélye,hogy előváladékban életképes,és megfelelő mennyiségü spermium legyen,azon a közvetlen környezetmben 2 embert is tudok,akinél nem jött be az elviekben,és igy lett babájuk:) Egy szó mint száz,sejtem miért kérdezed,és felnőtt ember vagy,védekezzél is. 18 évesen legyen eszed és ne a véletlenre bizd magad,ha nem akarsz még gyereket.
4/5 anonim válasza:
Az előváladékban lévő aktív spermiumok száma főként kortól függ. Minél idősebb a pasi annál kisebb az esély, hogy aktívak. Kb 35-40 éves korukban kezd el gyengulni náluk is ezeknek a spermiumoknak a minősége.
5/5 anonim válasza:
Az én párom is körülbelül így él, csak ő többet eszik. Mi is megszakításos védekezést alkalmazunk, de nálunk nem gond ha jön a baba. (Ő 23 én 24 éves vagyok) Szerintem sok mindentől függ, hogy terhes lesz valaki az előváladéktól. Van olyan aki egy évig így védekezik és semmi nem történik majd egyszer csak terhes lesz. Tehát nem a legjobb védekezési mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!