Menstruáció után közvetlenül?
Figyelt kérdés
Elmúlt a menzeszem és rá 3 napra együtt voltunk a férjemmel.
Óvszerrel védekezünk (sajnos más védekezési forma kizárt)
A végén vettük észre, hogy felül bizony kifolyt.......
Szerintetek mennyi az esély így egy babára?
2012. dec. 10. 17:37
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen hosszúságúak a cilusaid, de ilyenkor még nem nagy az esély rá.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát 24-32 naposak, szülés után kicsit összezavarodott...
Én is úgy tudom, hogy nem nagy az esély, de barátnőm azt mondta, hogy ő így lett terhes, mert abban a hónapban csak mensi után voltak együtt...
2012. dec. 10. 17:45
3/8 anonim válasza:
Egyik rokonom így lett terhes. Azt mondta, hogy nem is gondolta volna, hogy babás lesz, hiszen mensi után 3-4 napra voltak együtt. Még óvszert is húztak, de már későn. De ő amúgy is olyan termékeny, hogy még a széltől is... Szóval kicsi rá az esély, de a ciklus bármely napján lehetséges a tehesbeesés.
4/8 anonim válasza:
Én mensi után 2 nappal lettem babás.
18hkm.
5/8 anonim válasza:
Mindkétszer mensi után 2-3 nappal fogantam meg.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor lehet, hogy lesz 4. babánk? :D
2012. dec. 10. 19:10
7/8 anonim válasza:
A mi babánk a mensi utáni 1. napon fogant meg! :D
35 hkm
8/8 A kérdező kommentje:
wow!
Gratulálok! :)
2012. dec. 10. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!