Termékeny időszak előtt 3 nappal esett valaki teherbe?
Figyelt kérdés
Sajnos csak akkor tudtunk együtt lenni. Esett már valaki igy teherbe? Mikor csinálhatnék tesztet szerintetek?2012. dec. 9. 17:21
1/4 anonim válasza:
Termékeny időszak előtt 3 nappal nem lehet teherbe esni, max az akkor történt együttlétből. De attól is függ, hogy mit értesz termékeny időszak alatt. Feltehetőleg mikor volt ovud, és ahhoz képest mennyivel előtte voltatok együtt? A spermiumok 2-3 napig maradnak életképesek a női ivarszervekben, esetleg 4 nap, de ha ennél több nappal korábban voltatok együtt, akkor nagyon csekélyke az esélye. Hacsak nem mégis korábban volt kicsivel ovud. Tesztet szerintem csak akkor csinálj, ha már késik.
2/4 A kérdező kommentje:
a feltételezett ovu előtt 3 nappal voltunk együtt.
2012. dec. 9. 20:18
3/4 anonim válasza:
Félidő előtt 3-4 nappal voltunk utoljára együtt, mert összeszedtem egy gombás fertőzést és már akkor is nagyon fájt az együttlét. Bent alszik a kisszobában, kislány lett, én úgy tudom a lányspermák bírják ki ilyen esetben peteérésig.
Teszt nekem mindkét terhesség idején a nemvárt + 1,2 nap lett csak pozitív.
4/4 A kérdező kommentje:
az utolsó együttlét után nekem is volt egy kis fertőzésem,szerencsére időben voltam dokinál.
2012. dec. 9. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!