Nem tudom lehetek igy terhes?
Figyelt kérdés
Most jött meg a mensim.Ha elmulik utána csinálok tesztet az kimutatja ha terhes vagyok?Mivel van rá gyanum és már lehet 2-3 hetes ha ugy van.A másik ugye ha most megjött a bajom attól még lehetséges,hogy lehetek terhes?Ebben a hónapban ugynis többször elofordult velem,hogy elfelejtettem bevenni a gyogyszert és olyan is volt hogy hasmenésem lett.Én 27 éves vagyok.2009. aug. 20. 12:53
1/11 anonim válasza:
szerintem beszéld meg az unokáddal
2/11 A kérdező kommentje:
Hát jó köszönöm.Végülis.Majd akkor kiderül.
2009. aug. 20. 13:01
3/11 anonim válasza:
Szerintem csak 14 éves leszel.
Ha megjött, akkor megjött. Nincs gyerek, nincs semmi.
Ha mégis, akkor csoda.
Bocs, hogy sértegetek, de ez felfoghatatlanul durva!
4/11 anonim válasza:
Szia!
Hát én sem hiszem, hogy 27 vagy. De most nem is ez a lényeg. A teszt leghamarabb az aktus után 10 nappal mutathat valamit, de érdemes kivárni a 14 napot. Általában 3 héttel az aktus után pontos eredményt mutat. Egyébként ha terhes vagy, megjöhet a menstruációd, de ebben az esetben más a vérzés. Pl.: kevesebb, más a színe, szaga, stb. Ha elmúlt, tesztelj!
5/11 A kérdező kommentje:
Tudod sértegetni nem kéne a másikat.Amugy meg ez nem durva.Tudod inkább jár utána a dolgoknak.Ugyanis én hallottam olyat nem is egyet hogy pár hónapig ugyanugy megjött a mensije és mégs terhes volt az illető.
2009. aug. 20. 13:12
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Amugy ha elhiszitek ha nem 27 vagyok.
2009. aug. 20. 13:18
7/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én nem bántásként írtam, hogy szerintem sem 27 vagy. Csak egy 27 éves nő azért ezzel már tisztába szokott lenni. De neharagudj tényleg.
Remélem minden ok lesz. Teszt!
8/11 anonim válasza:
Elhiszem, hogy annyi vagy. Aki 14-et írt, csak kedvezni akart neked.
9/11 anonim válasza:
ha tényleg 27 éves vagy, akkor azt is tudod, hogy csak egy orvos tudja megállapítani és ő sem úgy, hogy írásban kérdezed meg tőle.
10/11 A kérdező kommentje:
Jó persze nem is azért irtam,csak érdeklödtem.Tisztában vagyok én a dolgokkat csak annyi minden lehetséges,hogy gondoltam egy két vélemény jól jön.Amugy meg fogok csinálni azért tesztet.
2009. aug. 20. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!