Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A PG53 mikroszkóp a nyálból...

A PG53 mikroszkóp a nyálból két napja páfrányos, a hüvelyi váladékból negatív, most melyiket vegyem alapul?

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok a peteérésemmel kapcsolatban, most nem tudom, mi van. A nyálból vett minta előtt 2 órával nem ettem, nem ittam, és gyönyörűen kirajzolódik a páfrány. A hüvelyiből semmi...
2012. dec. 6. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A pg53 felejtsd el vegyél ovu tesztet. A pg53 egy nagy kamu, vagy van peteérésed vagy nincs. Nekem volt,n hoyg muztatta hogy ven pedig biztosan nem volt és amikor volt azt mutatta, hogy nincs volt, hogy mindig páfrényos volt.
2012. dec. 6. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem sem vált be a PG53 annak idején. Nekem végig egész hónapban azt mutatta, hogy nincs peteérésem, már le is voltam törve, és mégis megfogant a kisfiam, aki már 3 éves.

Szerintem se használd, mert csak felidegesíted magad vele.

2012. dec. 6. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Inkább a ovutesztekkel próbálkozom!
2012. dec. 7. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!