Péntekre nem várom, nem érzek semmit. , most egy picit fájdogal a hasam és ma volt egy hajszálnyi rózsaszínes folyásom. Meg fog jönni, ugye?
Figyelt kérdés
:(2012. dec. 5. 19:50
1/4 anonim válasza:
Nekem 2x is volt mensi előtt rózsaszínes folt a bugyimon. babás voltam mind kétszer! ha barna akkor nem jó, de a rózsaszín az ok!!! megy a drukk. ha van 10 es teszted akkor nyugodtan tesztelhetsz holnap, mert ha babás vagy akkor az kimutatja már. ha meg csak beágyazódási vérzés volt akkor mindenképpen várj 2 napot még!!! csak beágyazódás után indul be a hcg termelődés!!!
2/4 anonim válasza:
Sokan mondják, hogy a te tested, te ismered, hogyan működsz! Én nem vagyok híve a korai tesztelésnek, mert nálam sosem jött be a dolog. Rózsaszínes folyás az még jó dolog, még lehet baba a dologban. Ne éld magad bele, és szerintem ne tesztelgess, mert csalódni rosszabb. Inkább várd meg, hogy lesz e mensid, ha késik akkor tesztelj! Sajnos én 10éve várok babába :( múlthét szombaton kellett volna megjönnie. Tüneteim vannak (gyakori pisi, bimbó érzékenység, émelygés, kemény zárt méhszáj), viszont kettő negatív teszten vagyok eddig túl. Holnap reggel ismét tesztelek. Szorítok neked! Sok sikert!
3/4 A kérdező kommentje:
Ma megjött :(:(:(
2012. dec. 6. 20:27
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok.
Őszintén sajnálom :(
Nekem még mindig negatív a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!