Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség - cicifájás?

Terhesség - cicifájás?

Figyelt kérdés
Mondja meg már nekem valaki, hogy milyen az ha valaki teherbeeséskor érzékény cicikre panaszkodik. Nem egyszer voltam terhes, de egyszerűen nem emlékszem ilyenre, hogy lett volna. Itt meg mindenhol azt olvasom. Mit kell érezni? Úgy néz ki az vagyok, de én csak olyat érzek inkább mintha csiklandozna vagy viszketne. Ez lenne az?
2009. aug. 19. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem annyira fájt,hogy nem tudtam hasra feküdni.A mérete is kb 2-szer akkora lett mint azelőtt.És feszítő érzés volt.

2009. aug. 19. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Feszűl és fáj néha még a ruha is irritálja.
2009. aug. 19. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem először olyan érzés volt, mintha nem férne a melltartóba, mintha kicsi lenne a mérete. Később pedig a mellbimbóm lett érzékeny, fájt ha megérintettem, nem lehetett óvatosan sem hozzáérni.
2009. aug. 19. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 hetes vagyok de még mindig fáj majd leszakad főleg a bimbo de végül is az egész nagyon fáj iszonyat nem gondoltam volna nem olyan mint amikor mensi előtt fáj...de jó nagyok lettek..:-))És még nőni fog elvileg..:-))
2009. aug. 19. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én valahogy nem érzek ilyet. Talán kismellű vagyok azért, van 2 gyerekem, de sose nőttek azalatt se jelentőset. Inkább szülés után szoktak fájni.
2009. aug. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!