Akinek ugyanolyan tünetei vannak mint menszi előtt az
lehet terhes?
Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy hétvégére nagyon nem várnám de az előjeleket már érzem. A szemem alja meg már olyan karikás mint menszi napján szokott. Más volt már esetleg így babás?
szia sztem ha holnap se jön meg akkor kedden tesztelj érzékeny teszttel reggeli első pisiből. én is így fogok tenni, mert ugyanazok a tüneteim mint neked:D
még én se merem beleélni magam, de 95%-ban azt mondják, hogy babás vagyok:D
megy a drukk majd írj, hogy mi lett a vége:D:D
2009. aug. 23. 12:09
13/21 A kérdező kommentje:
Szia D! Ha holnap sem jön meg lehet tesztelek egyet, Hátha. Várom a te eredményedet is!
2009. aug. 23. 12:14
14/21 anonim válasza:
Zsu vagyok én is holnap tesztelek és nagyon szorítok nektek is!!!
2009. aug. 23. 12:53
15/21 anonim válasza:
12 09es vagyok:D
úgy is több tesztet fogok venni, lehet napközben is megnézek egyet:D
hogy vagytok?? mit éreztek?? én még mindig ugyan úgy, viszont ma egy kicsit megijedtem olyan ájulás közeli érzésem volt... nem tudom mire véljem
viszont a megjön érzés ugyan úgy ott van:s
mindenkinek megy a drukk!!!:D:D
2009. aug. 23. 14:29
16/21 anonim válasza:
Teszteltetek már?Mi újság?Írjatok!!Mindenkinek jól esnek a pozitív eredmények:)
2009. aug. 24. 17:10
17/21 anonim válasza:
Zsu vagyok holnap reggel tesztelek clearblue-val első vizeletből. Semmi tünetem hogy meg akarna jönni, viszont a mellbimbóim kikerekedtek és kezdenek érzékennyé válni, és sokat járok pisilni. Remélem ez baba lesz. Csak nagyon félek hogy ha mégse akkor megint várni rossz lesz.
2009. aug. 24. 17:31
18/21 anonim válasza:
sziasztok!
a 12 akárhányas vagyok, ma amikor tesztelni akartam akkor vettem észre hogy megjött:(:(
a cicim még mindig nagyon fáj, ma kétszer is majdnem elájultam, nagyon rossz volt meglátni, hogy mi a helyzet...:(
mindenkinek drukkolok!!!
2009. aug. 24. 17:55
19/21 anonim válasza:
Szia, én is nemrégiben vártam a menstruációmat, azt hittem jönni is fog mivel tök olyan jeleket észleltem, gyakran görcsölgetett a hasam, feszült is voltam, a mellem is elkezdett fájni, de mindezek után várhattam volna, csak kicsit furcsa lett hogy 4 hete késik a menstruációm! babát vártam !! szóval ez lehetséges!
2009. aug. 24. 18:33
20/21 anonim válasza:
Hello megint zsu vagyok és ma teszteltem sajnos negatívat. Tuti nincs baba nagyon szomorú vagyok. Reménykedtem de hiába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!