Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek ugyanolyan tünetei...

Akinek ugyanolyan tünetei vannak mint menszi előtt az lehet terhes?

Figyelt kérdés
Ugy értem, hogy hétvégére nagyon nem várnám de az előjeleket már érzem. A szemem alja meg már olyan karikás mint menszi napján szokott. Más volt már esetleg így babás?
2009. aug. 19. 15:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
fáj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem fály
2009. aug. 23. 10:02
 12/21 anonim ***** válasza:

szia sztem ha holnap se jön meg akkor kedden tesztelj érzékeny teszttel reggeli első pisiből. én is így fogok tenni, mert ugyanazok a tüneteim mint neked:D

még én se merem beleélni magam, de 95%-ban azt mondják, hogy babás vagyok:D

megy a drukk majd írj, hogy mi lett a vége:D:D

2009. aug. 23. 12:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Szia D! Ha holnap sem jön meg lehet tesztelek egyet, Hátha. Várom a te eredményedet is!
2009. aug. 23. 12:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Zsu vagyok én is holnap tesztelek és nagyon szorítok nektek is!!!
2009. aug. 23. 12:53
 15/21 anonim ***** válasza:

12 09es vagyok:D

úgy is több tesztet fogok venni, lehet napközben is megnézek egyet:D

hogy vagytok?? mit éreztek?? én még mindig ugyan úgy, viszont ma egy kicsit megijedtem olyan ájulás közeli érzésem volt... nem tudom mire véljem

viszont a megjön érzés ugyan úgy ott van:s

mindenkinek megy a drukk!!!:D:D

2009. aug. 23. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Teszteltetek már?Mi újság?Írjatok!!Mindenkinek jól esnek a pozitív eredmények:)
2009. aug. 24. 17:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Zsu vagyok holnap reggel tesztelek clearblue-val első vizeletből. Semmi tünetem hogy meg akarna jönni, viszont a mellbimbóim kikerekedtek és kezdenek érzékennyé válni, és sokat járok pisilni. Remélem ez baba lesz. Csak nagyon félek hogy ha mégse akkor megint várni rossz lesz.
2009. aug. 24. 17:31
 18/21 anonim ***** válasza:

sziasztok!

a 12 akárhányas vagyok, ma amikor tesztelni akartam akkor vettem észre hogy megjött:(:(

a cicim még mindig nagyon fáj, ma kétszer is majdnem elájultam, nagyon rossz volt meglátni, hogy mi a helyzet...:(

mindenkinek drukkolok!!!

2009. aug. 24. 17:55
 19/21 anonim válasza:
Szia, én is nemrégiben vártam a menstruációmat, azt hittem jönni is fog mivel tök olyan jeleket észleltem, gyakran görcsölgetett a hasam, feszült is voltam, a mellem is elkezdett fájni, de mindezek után várhattam volna, csak kicsit furcsa lett hogy 4 hete késik a menstruációm! babát vártam !! szóval ez lehetséges!
2009. aug. 24. 18:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Hello megint zsu vagyok és ma teszteltem sajnos negatívat. Tuti nincs baba nagyon szomorú vagyok. Reménykedtem de hiába.
2009. aug. 25. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!