Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hét napja kellett volna...

Hét napja kellett volna megjöjjön a menzeszem, de nem jött meg. Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Csináltam két terhességi tesztet.... mind a kettő pozitív lett. Arra gondoltam, hogy terhes vagyok, még nem voltam orvosnál(pénteken megyek). Amúgy semmi más terhességre utaló tünetem nincs. Kiváncsi vagyok a tapasztalatokra, mert ahogy itt olvasom a kérdéseket és kommenteket látom, sokan írják, hogy ciszta is okozhatja a pozitív tesztet. És a menzesz késését/kimaradását is okozhatja ciszta?
2012. dec. 4. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2 pozitív teszt + 1 hét késés egyrtelmű baba
2012. dec. 4. 14:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :) Szívből kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok :)
2012. dec. 4. 14:04
 13/21 A kérdező kommentje:
El se hiszem, hogy ez történik, köszönöm
2012. dec. 4. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Oks megírom! :) Akkor egynaposak vagyunk.... :)
2012. dec. 4. 19:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem 6 napja késik, és nekem is pozitív a teszt! Nekem egyértelmű, hogy ez mit jelent, mert már többedik baba. Bár, a cicim nem feszül (a többivel már feszült ilyenkor), így tünetmenteségben és terhességi korban is csatlakozom hozzátok! :-)
2012. dec. 4. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Ciszta esetén a második csík nagyon halvány, alig látható.

Nálad gondolom egyértelműen pozi volt, akkor baba!

Gratulálok nektek!

2012. dec. 4. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ugyanebben a cipőben járok. Csak annyi különbséggel, hogy nekem 2 napja késik. Nekem is 2 tesztem pozitív. Én még várok a dokival, mert ha jól számolom akkor 4 hetes terhesség. A doki még úgyse fog látni semmit. De szedem a Gravidát :)

Viszont nekem is ez a "ciszta dolog" jár a fejemben.. :(

2012. dec. 4. 20:41
 18/21 anonim ***** válasza:

felfogni, elhinni. májusban amikor pozi tesztem lett, eszembe nem jutott, hogy ciszta vagy bármi más lenne. Annyira magától értetődő volt, hogy baba lesz.. Most meg nem merem elhinni..

Majd a 12 hetes ultrahang után elkezdem elhinni...

#6-os voltam ja meg a #14-es.. :)

Na maradjunak a Lille nicknévnél. Ezután ezen írok. Mert ha már így összejöttünk ha gondoljátok írkálhatunk, hogy kivel miújs. :)

2012. dec. 4. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Na az eleje eltűnt vhova.. szal júliusban volt egy missedem.. 11 hetesen.. ezért nem merem elhinni..

Lille

2012. dec. 4. 20:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Lille, ha gondolod írj nekem privit, és beszélgethetünk ha van kedved :) én voltam az akinek szintén 2 pozi tesztje van, 2 nap késéssel.
2012. dec. 4. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!