Miert nincs peteeresem?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg,hogy nincs peteeresem,mertem a homet 3 honapon at es vegig 36 es 36.3 kozott volt. Mi lehet a baj? A menstruaciom normalisan 28-32 nap kozott megjon. A baba azert nem jon mert nincs peteeresem? Mit csinaljak? Nagy problema ez,vagy orvosolhato?2012. dec. 4. 11:26
1/6 anonim válasza:
1. Egyáltalán jól méred?
2. Ennyiből nem lehet eldönteni, hogy miért nincs.
3. Az októl függ, hogy mivel kell orvosolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Jol merem,igen! Es nagyon ideges vagyok!
2012. dec. 4. 11:41
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hoyg nem mindenkinek reagál ugyanúgy a hőmérséklete a peteérés miatti hormonváltozásra, szóval még az is lehet, hogy van peteérésed. A helyedben vennék ovulációs teszteket, és azzal megnézném, hogy az alapján sincs-e (az biztosabb, mert az a hormont nézi a vizeletből).
4/6 A kérdező kommentje:
Es azt a tesztet naponta kell csinalni?
2012. dec. 4. 13:04
5/6 anonim válasza:
Csak annyi baj van az ovuteszttel, hogy nem 100%-os. Hiszen azt nem mutatja,hogy meg is repedt-e a pete. Azt csak a hő ill. uh mutatja.
Szóval ha mindent rendesen csinálsz, és tényleg nincs pé-d, akkor menj dokihoz!
6/6 A kérdező kommentje:
A doki meg tudja allapitani az okat,hogy miert nincs peteeresem es tud segiteni benne?
2012. dec. 5. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!