Meddig igyam a cickafark teát?
Tegnap volt ovu szerintem.
Folyékony nyák, derékfájás, jobb oldali petefészek szurka, együttlétkor éreztem, hogy fáj picit, mint ahogy szokott ilyenkor. Sajna az ovuteszt még nem ért ide, de már rendeltem egy 20db-os csomagot. (remélem feleslegesen)
De még csak a 13. napon vagyok 27-33 napos ciklusaim vannak.
Igyam még ma? Vagy már palástfű?
Idd meg ma a cickat!!!:))) segit megrepeszteni a tuszot, hiaba volt meg a peteeres, tuszo nem biztos, hogy megrepedt. En 1-2 nappal tovabb ittam, annyira sikeres volt, hgy volt 1 csepp ver a tisztasagi beteten, ami meg soha:)
Azota 37 hetes kismama
Kedves elso! Meg csak a 13. dpon van, teherbe meg semmikepp sem esett. Ha esetleg megvolt mar a peteeres, es volt megfelelo himivarsejt, meg csak mostanaban talakoznak. A beagyazodas elott nem tud artani a cickaval. Az meg meg minimum 7 nap.
Elozo voltam.
hehe, ugyanazt írhatnám, amit a második válaszoló! :))) Én is ittam az ovulációs tünetek utáni napon is a cickát, és nekem is - életemben először - volt egy tűhegynyi vér a tisztasági betétemen :) Abban a hónapban már meg sem jött...
32 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!