Összetett kérdés következik, normális válaszokat kérek. Bővebben lent. Felelőtlenül gondolkodok?
Szóval, nagyjából egy hónapja együtt voltam a barátnőmmel úgy, és megtörtént a hiba: elszakadt az óvszer. Másnap besétáltunk az ügyeletre, ahol felírták neki az esemény utáni tablettát, de semmi különös nem jelentkezett rajta a gyógyszertől, jelzem, 24 órán bőven belül voltunk.
Két héttel ezelőtt nem jött meg neki a havija, és ma elment az orvoshoz, aki közölte vele,hogy bizony terhes.
Namost, én azon a véleményen vagyok, hogy szeretném, ha megtartanánk, hiába tűnik felelőtlen döntésnek, hiszen én 19 éves vagyok, ő 18. Én főiskolás vagyok, mellette dolgozom, ő pedig jövőre kezdene a fősulin, most ő is dolgozik. Az anyagiak nem okoznának gondot, de a barátnőm meg van döbbenve, ő nem igazán örül a helyzetnek, fél, hogy milyen anya lenne. Persze megértem, hogy most riadt, de szerintetek is őrültség, hogy én szeretném azt a picit? Tényleg felelőtlen vagyok/lennék? Valakinek hasonló tapasztalata?
Ez a pici bizony élni akar :)
Tartsátok meg szerintem. Ilyen fiatal létedre nagyon felelősségteljesen gondolkodsz, ez nagyon ritka. A párod pedig biztos jó anya lesz:) Én nagyon remélem, hogy minden jól alakul.
Gratulálok a picihez, sok szerencsét :)
Köszönöm szépen a gratulációkat, és a kedves válaszokat! :)
Úgy döntött a barátnőm, hogy megtartjuk :))
Viszont fel fogja keresni a keresztanyját, aki pszichiáter és lélekgyógyász, hogy az ő segítségével végleg le tudja zárni az anyja miatt átélt rosszat, és ne keljen az egész terhesség és gyereknevelés alatt vívódnia magával a zavaros lelkivilága miatt. Nem szeretné, ha fel-fel törnének benne az emlékek, és véletlenül a saját gyerekén töltené ki mindezt. De szerintem rendben leszünk :)
Mégegyszer köszönök szépen mindent! Ha valakinek még lenne valami kérdése, az írhat privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!