Az lehet terhesség jele, hogyha nincs menszi előtt bő folyásom?
Folyásból nem lehet terhességre következtetni, mert minden nőnek más és más.
Ha mérted volna a hődet, most tudnád, mert fenn maradna. Így marad a terhesteszt. Drukkolok!
Így van, folyásból nem lehet terhességre következtetni, DE az én tapasztalatom a következő:
1 hónapig szedtem a clostit, abban a hónapban rengeteg folyásom volt, és menzi előtt is mindig volt krémes nyálkám. A következő hónapban mikor nem szedtem, pé-kor sem tapasztaltam a nyálkás folyást, és a nem várt előtt sem volt semmi, teljesen száraz voltam majd a teszt + lett. (volt már egy terhességem ami rosszul végződött, ott sem volt folyás a nem várt előtt)
Mindig ahhoz kell viszonyítani hogy eddig mit szoktunk meg, persze az sem 100%.
Szerintem nyugodtan csinálj meg egy tesztet, mert valószínű hogy sikerült, márcsak abból ítélve hogy késik.
Majd írd meg mi lett! Drukkolok!
33 hetes kismami
Köszi a válaszokat, az utolsónak gratulálok!!
Majd hétfőn akarok tesztelni, mert annyi negatív tesztet láttam már, meg kicsit ingadozik normál esetben a menszi. 25-ös tesztet sikerült venni a Patikában, az meg nem valami érzékeny:( Majd megírom, ha van fejlemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!