Akinek volt mostanában inszeminációja, mennyibe került?
A másik, amit írtál, hogy az imerősödnek Debrecenben ingyen volt. Gondolom, hogy a kórházban. A Kaáli Intézet fizetős, de meg lehet csináltatni kórházban is (a gyógyszerekért ekkor is fizetni kell). Ezt viszont szerintem Miskolcon is csinálják, de nem vagyok biztos benne. Kérdezz rá a Semmelweisben, vagy a Megyeiben.
Te tudod, hogy neked az járható út-e. Nekem azért nem volt jó a kórházi megoldás, mert az én problémám miatt nekem egy hónapban 7-8 alkalommal kellett menni uh-ra. Pl. hétfő, szerda, pénteken munkaidőben. A Kaáliban meg tudtam úgy oldani, hogy elszaladtam ebédidőben, nem kellett várni, nagyjából tartották a megbeszélt időpontokat. Ha a kórházba kellett volna járnom, akkor nyilván minden alkalommal órákat kell várnom és akkor nem tudtam volna dolgozni. Nekem nem érte volna meg, hogy megspóroljak 3*45 ezer forintot, mert ennél jóval többet keresek. Lehet elvesztettem volna a munkám, de ha el is tudtam volna menni táppénzre, akkor is több lett volna a táppénz és a fizetésem közti különbség.
Egyszóval érdemes utánajárni a lehetőségeknek, amik személy szerint rátok vonatkoznak.
Köszi, értem.
Én otthon csinálok vállalkozást, eddig mindig fizetősre jártam, és már meguntam, hogy 2éve csak a pénzt hordom a dokiknak, de eddig semmi értelme nem volt.
Mégcsak az össz3es vizsgálatra se küldtek el , ami kellene, mindig az a válasz, hogy majd jön, ne aggódjak, de még lapar sem volt, nagy nehezen kiharcoltam, hogy januárban legyen.
Teljesen megértelek, én is ki vagyok akadva, hogy 8-10 évig fizettük a rengeteg járulékot és mindenhol ki kell fizetnem a magánrendelést, ha akarok valamit. De ha jót akarsz maganak gondold át. Nekünk 6 évig tartott míg terhes lettem. A Kaáli előtt jártunk pl. a debreceni klinikára is. Persze nem fizetős, de a dokinak ugynaúgy adtuk a borítékot, nem beszélve a benzinköltségről, munkakiesésről stb. Több orvosnál voltam, kezeltek össze-vissza, gyógyszereztek ész nélkül, de amikor elmentem a Kaáliba felfeküdtem az asztalra és megmondták mi a bajom. 3 hónap alatt terhes lettem. Igaz sokba került, de legalább van gyerekem és ahogy írtam a gyógyszer máshol is pénzbe került volna. Arról nem a Kaálisok tehetnek, hogy nekem ilyen nagy dózisban kellett a hormoninjekció.
Amúgy én a petevezeték átjárhatóságit is ott csináltattam, mert a debreceni klinikán azt mondta az orvos, hogy Ő csak felvágni tud, ha jót akarok csináltassam meg pénzért a HYCOSYt. Nem is bántam meg. Az olyan 35 ezer körül volt és egyáltalán nem fájt.
A lapart azt elintézik a meddőségin, altatásban, a kis lyukas módszerrel, ezt nagy nehezen elintéztem.
Kicsit felháborító, hogy az ember oda jár, nem sajnálom a pénzt, de akkor már lenne egy babó legalább.
Dehát mindig azt mondják, még fiatal vagyok, próbálkozzunk, páromnál minden rendben, őt megnézettük.Nekem nincs peteérésem, de a clostytól sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!