Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt mostanában inszemi...

Akinek volt mostanában inszeminációja, mennyibe került?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 08:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen, de írtad, hogy 150 ezer volt a hormoninjekció, ami Pesten vizsgálattal együtt volt 50 ezer, ha jól értelmeztem, mert úgy írta a válaszoló, hogy összesen 50-be volt neki.
2012. dec. 3. 16:40
 12/17 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm pedig Debrecenbe csináltatta, ott csak az injekciót kellett kifizetni, semmi mást az 50 ezer volt, ezért nem értem hogy van ahol kell fizetni érte van ahol nem
2012. dec. 3. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Az injekciókért mindenhol fizetni kell, mert azt a gyógyszertárban váltod ki receptre. Nem mindenkinek ugyanaz a baja. Van akinek egyáltalán nem kell injekció, nekem meg elég nagy dózis kellett. Ez bárhol annyiba került volna.
2012. dec. 3. 18:22
 14/17 anonim ***** válasza:

A másik, amit írtál, hogy az imerősödnek Debrecenben ingyen volt. Gondolom, hogy a kórházban. A Kaáli Intézet fizetős, de meg lehet csináltatni kórházban is (a gyógyszerekért ekkor is fizetni kell). Ezt viszont szerintem Miskolcon is csinálják, de nem vagyok biztos benne. Kérdezz rá a Semmelweisben, vagy a Megyeiben.

Te tudod, hogy neked az járható út-e. Nekem azért nem volt jó a kórházi megoldás, mert az én problémám miatt nekem egy hónapban 7-8 alkalommal kellett menni uh-ra. Pl. hétfő, szerda, pénteken munkaidőben. A Kaáliban meg tudtam úgy oldani, hogy elszaladtam ebédidőben, nem kellett várni, nagyjából tartották a megbeszélt időpontokat. Ha a kórházba kellett volna járnom, akkor nyilván minden alkalommal órákat kell várnom és akkor nem tudtam volna dolgozni. Nekem nem érte volna meg, hogy megspóroljak 3*45 ezer forintot, mert ennél jóval többet keresek. Lehet elvesztettem volna a munkám, de ha el is tudtam volna menni táppénzre, akkor is több lett volna a táppénz és a fizetésem közti különbség.

Egyszóval érdemes utánajárni a lehetőségeknek, amik személy szerint rátok vonatkoznak.

2012. dec. 3. 18:58
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi, értem.

Én otthon csinálok vállalkozást, eddig mindig fizetősre jártam, és már meguntam, hogy 2éve csak a pénzt hordom a dokiknak, de eddig semmi értelme nem volt.

Mégcsak az össz3es vizsgálatra se küldtek el , ami kellene, mindig az a válasz, hogy majd jön, ne aggódjak, de még lapar sem volt, nagy nehezen kiharcoltam, hogy januárban legyen.

2012. dec. 3. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek, én is ki vagyok akadva, hogy 8-10 évig fizettük a rengeteg járulékot és mindenhol ki kell fizetnem a magánrendelést, ha akarok valamit. De ha jót akarsz maganak gondold át. Nekünk 6 évig tartott míg terhes lettem. A Kaáli előtt jártunk pl. a debreceni klinikára is. Persze nem fizetős, de a dokinak ugynaúgy adtuk a borítékot, nem beszélve a benzinköltségről, munkakiesésről stb. Több orvosnál voltam, kezeltek össze-vissza, gyógyszereztek ész nélkül, de amikor elmentem a Kaáliba felfeküdtem az asztalra és megmondták mi a bajom. 3 hónap alatt terhes lettem. Igaz sokba került, de legalább van gyerekem és ahogy írtam a gyógyszer máshol is pénzbe került volna. Arról nem a Kaálisok tehetnek, hogy nekem ilyen nagy dózisban kellett a hormoninjekció.

Amúgy én a petevezeték átjárhatóságit is ott csináltattam, mert a debreceni klinikán azt mondta az orvos, hogy Ő csak felvágni tud, ha jót akarok csináltassam meg pénzért a HYCOSYt. Nem is bántam meg. Az olyan 35 ezer körül volt és egyáltalán nem fájt.

2012. dec. 3. 19:22
 17/17 A kérdező kommentje:

A lapart azt elintézik a meddőségin, altatásban, a kis lyukas módszerrel, ezt nagy nehezen elintéztem.

Kicsit felháborító, hogy az ember oda jár, nem sajnálom a pénzt, de akkor már lenne egy babó legalább.

Dehát mindig azt mondják, még fiatal vagyok, próbálkozzunk, páromnál minden rendben, őt megnézettük.Nekem nincs peteérésem, de a clostytól sem.

2012. dec. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!