Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek csinálhatok egy...

Szerintetek csinálhatok egy terhességi tesztet? Igaz December 5-én nem várom.

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 08:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én is holnapra nem várom. Ma reggel nem bírtam tovább, csináltam egy tesztet és negatív lett. Nagyon le vagyok törve, és azon gondolkodom, hogy lehet elég lesz nekünk a kislányunk és azért nem sikerül a kistesó.
2012. dec. 4. 08:19
 22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 21-es válaszoló. Sajnos tudom milyen érzés látod én is ugyan ebben a cipőben járok. Lehet h tényleg nincen értelme már én is kezdem feladni és elszált minden reményem meg ez a csalódás minden hónapban én már kezdek belefáradni:(
2012. dec. 4. 10:57
 23/31 anonim ***** válasza:

Nyugalom lányok!! Nem szabad feladni!!! Tessék pozitívan hozzá állni a dolgokhoz!!

Nekem anno majdnem 2 év kellett, mire összejött az első. Most is megy a kísérletezés már pár hónapja, de semmi. Csak türelem!!

Lehetnek még azok a tesztek pozitívak!!!

2012. dec. 4. 11:46
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 23-as válaszoló.Gratulálok h 2-évig kitartottál ez tényleg csodálatos. Sajnos én már türelmetlen vagyok és már erőm sincsen hozzá h tovább probálkozak :(
2012. dec. 4. 13:57
 25/31 anonim ***** válasza:
16 vagyok, nagyon is tudom, min mész keresztül, több mint 2 évet vártunk az első babánkra, voltunk több inszemen is, egysem sikerült, mire aztán spontán fogant meg. Inszem után itthon voltam mindig és csak feküdtem és minden porcikámat ha kellett, ha nem figyeltem. Szörnyű volt, mert állandóan olyan fura dolgokat vettem észre magamon, amit még sose. Aztán mégsem sikerült. Eltelt fél év és kizökkentem a letargiámból, megtanultam boldognak lenni és akkor a következő hónapban megfogant, pedig a doki szerint gyakorlatilag 0 volt az esélye, mert immunis voltam a férjem spermájára.
2012. dec. 4. 13:58
 26/31 anonim ***** válasza:
Bocs, 16-os voltam.
2012. dec. 4. 13:59
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 16-os a válaszodat. Most öntöttél belém egy kis lelket a válaszodal h elolvastam :) Húúú ez tényleg csoda ami veled történt még a szavam is elakadt mikor elolvastam :) Gratulálok...
2012. dec. 4. 15:10
 28/31 anonim ***** válasza:

Nekem a nem várt utáni első napon lett nagyon-nagyon halvány pozitív, utána erősödött. Az első ultrahangon kiderült, hogy kb. 5 nappal kisebb is, mint a menzesz alapján számoltuk, később volt a peteérésem. Szóval ne add fel.

Rágörcsölni biztos nem jó. Sokaknak akkor adatik meg, amikor már/még nem is foglalkoznak vele. Édesanyám elmesélése alapján húgom akkor fogant meg (egy teljesen lehetetlen időpontban), amikor végre letette a naptárat.

2012. dec. 4. 18:38
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 28-as válaszoló. Tudom igazad van h ne görcsöljek rá annyira mert akkor biztos h nm fog összejönni de sajnos minden gondolatom a teherbeesésen van :(
2012. dec. 4. 20:16
 30/31 anonim ***** válasza:

Amíg nem jön meg, addig semmi sincs veszve!!! Lehet, hogy lesz itt még pozitív teszt!!

Sokan tudjuk, hogy milyen hiába várni, de egy biztos: ma már nagyon sok emberen tudnak segíteni, ha valóban van valami probléma, ami akadályozza a teherbeesést! Ezt mindig tessék észben tartani és tudom, ezt írja mindenki, de annál rosszabbat nem tehetsz, mint hogy ezen görcsölsz! És különben is, még csak ma van 5-e :) Várom a fejleményeket :) Remélem hoz a Mikulás egy pozitív tesztet Neked!!

2012. dec. 5. 04:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!