Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akinek segített a teherbe...

Volt akinek segített a teherbeesésnél a csalántea és diólevél tea felváltva ivása?

Figyelt kérdés
Konkrét eseteket tudnátok írni? Most kezdtem el inni, és érdekelnének a tapasztalataitok.
2012. dec. 2. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocs, erről még nem hallottam. Én a cickafark és palástfű felváltva ivásáról hallottam. Sőt, nekem bejött kétszer is! Remélem most harmadszor is sikerül majd! :)
2012. dec. 13. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk hormoninjekcióval és inszeminációval lett babánk. Amikor a 2. inszem sem sikerült, elkezdtem inni ezeket a teákat és a következő hónapban a 3. inszem sikerült. Az az igazság, hogy meg vagyok arról győződve, hogy nem a teék segítettek, de sose lehet tudni. Próbáld meg. Én amúgy abbahagytam, amikor kiderült a terhesség.
 3/4 anonim ***** válasza:

Már úgy értem a menses 4. napjától cickafark, ovuláció után palásfű tea ivás.

Előző voltam!

4/4 anonim ***** válasza:
Előző előtti!
2012. dec. 13. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!