A 15 napon voltam UH ahol 18mmes petesejt volt. Masnap elkezdett szurkalni a petefeszkem ami azota is szurkal de nem volt folyasom. A bimbom az ami nagyon erzekeny volt. Szerintetek megrepedt a tuszo vagy meg fog? Van esely meg a honapban a babara?
9,es 10-es:
Ne írogass már butaságokat!!!
20 mm az nem petesejt, hanem egy 8 hetes embrió mérete!
Tudod te egyáltalán, mi a különbség a következő fagalmak között?
- pete
- petefészek
- tüsző
- zigóta
- embrió
- magzat
Ezen kívül a kérdező papírján is ovárium, vagy petefészek szerepel...
Ha jól tudom,akk a peteérés jelei is ezek amiket leírtál(legalábbis nekem ez szokott lenni),így szerintem peteérésed volt,de biztosat sajns nem tudok.
Ezt nem birtam ki szó nélkül: Eleget olvastam erről az anatómia könyvemben és a petesejt 100-200 nanométer nagyságú,ha úgy jobban érteni,akk gombstű hegy nagyságú. A dokid a Graaf tüsző méretéről beszélhetett,csak nem akarta túlbonyolítani. Ebben a tüszőben található az érett petesejt Egyébként ha a papírodra írtakat nézem,"18mm es folliculus"-ez 18 mm-es tüszőt jelent.És nem vagy "lökött",a doki csak az egyszerűség kedviért mondta így.
Nagyon remélem,h mihamarabb összejön nektek a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!