Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma 5 napja, h. késik a menzim....

Ma 5 napja, h. késik a menzim. Reggel teszteltem, egy negatívat. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
28-29 naposak a ciklusaim.Ennyit még sosem késett.Ez az első hónap,h. próbálkozunk babával.3 óra körül egy nagyon picit görcsöltem,kb. fél percig.Azt gondoltam,h. most biztosan meg jön.(Ha elkezdek görcsölni,kb 10 perc múlva meg is szokott jönni rendesen.Egy pár percre rá a jobb oldali pete vezetékemnél szúródott,bizsergett.Itt is kb. fél egy percig.Utána semmi,jól érzem magam.A ciklusom 18. napjától voltunk együtt a férjemmel.Lehet ebből még babó?
2009. aug. 18. 18:36
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok,aki tegnap is itt érdeklődött.Ami szokatlan az a has szurka,meg a menzis görcsök.Tudni szeretném,h. járt már így -e valaki?Esetleg reménykedhetek?Ami biztat,az az,h. még ilyen sokat nem késett.Egyszer volt,hogy nem teljes 4 napot késett a menzim.
2009. aug. 18. 18:38
 2/19 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem lehet,de ha véletlenül negatívat tesztelsz az elején,ne keseredj,mert nekem már 10 napot késett,és csak akkor lett poz.a tesztem,előtte viszont állandóan neg.Sok sikert,szurkolok!
2009. aug. 18. 18:40
 3/19 anonim ***** válasza:
szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok
2009. aug. 18. 18:40
 4/19 A kérdező kommentje:
Jajj,nagyon jó ez a kis biztatás.Gratulálok a bébihez.Hátha én is így járnék.:)
2009. aug. 18. 18:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok,ugyanígy voltam,mint te,azokkal a tünetekkel!
2009. aug. 18. 18:42
 6/19 A kérdező kommentje:
Úgy lesz,csütörtökön akarok tesztelni következőleg,de nem akarom elkiabálni.:)Szorítok magunknak!
2009. aug. 18. 18:42
 7/19 A kérdező kommentje:
Kedves első.ez megint csak jó hír,bár mostmár kezdem magam egyre jobban beleélni.Nem szeretnék pofára esni!
2009. aug. 18. 18:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Igazából,nem merek elmenni,nagy vécézni sem,annyira félek,h. netán akkor jönne meg.
2009. aug. 18. 18:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Újból első,én is pont ezt gondoltam,hogy akkor fog jönni,de nem jött!!!!!!!Jajjjjjj,nagyon drukkolok neked,remélem minden úgy lesz,ahogyan szeretnéd!!!!!!!
2009. aug. 18. 18:57
 10/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) én is ugyanebben a cipőben vagyok, késik, pedig sosem szokott, fájdogál a hasam, de a melleimen semmit sem érzek..és negativ lett a tesztem tegnap, de még reménykedem, mert csak 2 napja késik.. bárcsak mindannyiunknál egy pici lenne az oka!!! Szoritok mindenkiért! :) csütörtök reggel gondolok rátok! :))))
2009. aug. 18. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!