A closty kitolhatja a ciklust?
Figyelt kérdés
Ez az elsö closty hónapom,most augusztus 17 kellett volna megjönnie , nem érzek semmit hogy megjönne.Reggel negativat teszteltem .Felborithatja esetleg a normális ciklust ha nem sikerült ebben a hónapban?2009. aug. 18. 08:54
1/10 anonim válasza:
Kitolhatja. De mindenki másképp reagál rá. Nekem 45 napos ciklusból 33-35 napost csinált.
De lehet hogy sikerült a baba?? Csinálj egy tesztet, hátha! :)
Drukkolok!
32h km
2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.26 napos a ciklusom.Reggel teszteltem negativat.mikor teszteljek újra?
2009. aug. 18. 10:27
3/10 anonim válasza:
Nekem is 26 napos ciklusaim voltak.
Az első hónapban kitolta 28 naposra, a másodikban pedig 31 napra.
A.
4/10 A kérdező kommentje:
2. válaszolonak:mennyi ideje probálkoztok?hány hónapig szedted a clostyt?
2009. aug. 18. 12:17
5/10 anonim válasza:
Szia!
Én is szedtem a Clostyt, az első adag után a mensimet kitolta 28 napról 32 napra, és Én is így voltam mint Te, teszteltem és negatívat a nem várt napján.Drukkolok hogy neked ne így legyen!!
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.de ugy látszik megint nem sikerült ,majd máskor:(
2009. aug. 18. 15:54
7/10 anonim válasza:
2. vagyok.
1 éve próbálkozunk. Ez a 3. Clostis hónapom.
Neked több sikert!
8/10 A kérdező kommentje:
Szoritok hogy sikerüljön ez a 3 closty.Nekem nem sikerült késett 2 napot.:(Most kezdtem a 2 clostyt.Sok sikert .
2009. aug. 19. 21:16
9/10 A kérdező kommentje:
Mi is 1 éve probálkozunk.
2009. aug. 19. 21:17
10/10 anonim válasza:
2. vagyok megint.
Szorítok én is nagyon Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!