Lehetek terhes? Pár hete a barátommal lefeküdtem, és elszakadt a gumi.
Figyelt kérdés
Nem vettem be eseményutáni tablettát.Több mint egy hete késik a havim, párszor hányingerem volt, és egyszer hánytam is.Csináltam tesztet többet is és több lett a pozitív.És csak kettő negatív.A mellem egy kicsit érzékeny és észrevettem hogy sokkal többször kívánom az ételt mint máskor.2009. aug. 17. 21:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem lehetsz, mivel mondtad hogy több teszt pozitív lett.
2/9 anonim válasza:
Egyértelmű. Pozitív=terhes vagy.
A pozitív nem igazán téved...
És végülis szerettétek volna a bébit, vagy nem? Megtartjátok?
Egyébként sztem keresd fel a nőgyógyászodat a további teendők miatt...ultrahang stb...
3/9 anonim válasza:
A fentiek szerint nincs okod kételkedni. Valószínűleg (99%) terhes vagy.
4/9 anonim válasza:
Ha egyszer pozitiv, az azt jelenti, hogy terhes vagy!
5/9 anonim válasza:
hát ha a gumi szakadt el, akkor az nem arról árulkodik, hogy szeretnék ezt a babát...
ugy néz ki h Murphy megint dolgozik, én most zokogtam ki magam, hogy megint nem sikerült, a sok cécó ellenére.
nektek elszakadt a gumi, és jön a bébi. lehet mi is kiprobáljuk gumival, ugy lehet nekünk is sikerülne már végre...
6/9 anonim válasza:
terhes vagy. lehet gondolkodni a továbbiakon.
7/9 anonim válasza:
Nem értem hogy szakadhat ki a gumi.Már próbáltam körömmel mindenhogy nem olyan egyszerü.Kivágom ollóval és úgy szexelek hátha összejön a baba.Utána eljátszuk a kétségbeesettet mint a tizenévesek.
8/9 anonim válasza:
Úgy szakad ki a gumi, hogy rossz minőségű...
Inkább más vérét szívjátok, máshol sírjatok, nem erre kíváncsi...
Valószínű, hogy terhes vagy. Irány a nődoki, ő többet tud segíteni!
9/9 anonim válasza:
nem a vérét szívom, csak mivel ezek szerint ő nem szeretné azt a babát, féltékeny vagyok rá és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!