Az orgazmus szerepet játszhat a tüsző repedésben?
Figyelt kérdés
Egy orvos mondta.2012. nov. 27. 11:13
1/4 anonim válasza:
Ha orvos mondta, akkor biztos van benne valami. Egyébként én is úgy tudom, hogy az orgazmus eredményezhet pete kilökődést, ezért is van, hogy bármikor teherbe lehet esni, nem csak középidőben.
2/4 anonim válasza:
én is olvastam már,hogy orgazmus kiválthat peteérést. érdekes. én elhiszem. miért ne? bár biztosan nem általános!
3/4 anonim válasza:
Igen, nekem is az orvos mondta, pont tegnap hogy épp megfelelő méretü a tüsző, igy az volna a jó ha szeretkezünk a párommal, érjem el az orgazmust mert akkor a tüsző megreped.
4/4 anonim válasza:
no hát még megosztanék valamit.
Amikor megvizsgált az orvos, nagyon fájt ott ahol mondta hogy ott a tüsző..
már pár napja fájdogált, de tegnap este mikor elértem az orgazmust, ez a fájdalom hirtelen nyilalt, aztán semmi.És azóta se fáj a hasam....Szóval szerintem tényleg megrepedt orgazmus hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!