Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orgazmus szerepet játszhat...

Az orgazmus szerepet játszhat a tüsző repedésben?

Figyelt kérdés
Egy orvos mondta.
2012. nov. 27. 11:13
 1/4 anonim válasza:
Ha orvos mondta, akkor biztos van benne valami. Egyébként én is úgy tudom, hogy az orgazmus eredményezhet pete kilökődést, ezért is van, hogy bármikor teherbe lehet esni, nem csak középidőben.
2012. nov. 27. 11:21
 2/4 anonim ***** válasza:
én is olvastam már,hogy orgazmus kiválthat peteérést. érdekes. én elhiszem. miért ne? bár biztosan nem általános!
2012. nov. 27. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is az orvos mondta, pont tegnap hogy épp megfelelő méretü a tüsző, igy az volna a jó ha szeretkezünk a párommal, érjem el az orgazmust mert akkor a tüsző megreped.
2012. nov. 27. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

no hát még megosztanék valamit.

Amikor megvizsgált az orvos, nagyon fájt ott ahol mondta hogy ott a tüsző..

már pár napja fájdogált, de tegnap este mikor elértem az orgazmust, ez a fájdalom hirtelen nyilalt, aztán semmi.És azóta se fáj a hasam....Szóval szerintem tényleg megrepedt orgazmus hatására.

2012. nov. 28. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!