Egy kicsit utána néztem ezeknek a gyógyteáknak de nem tudom melyiket csináljam a barátcserjét vagy a málnalevél tea és a palástfű kombinációt. Melyiket csináljam?
Attól függ mire szeretnéd a gyógyteákat használni.
Ha a ciklus beállítására akkor középidő előtt málnalevél, utána palástfű (méhnyálkahártya regenerálás). Ha fájdalmas a mensi akkor cickafark előtte.
Barátcserje teát még nem láttam itt Magyarországon hol vetted?????
Eddig csak az Agnucaston néven ismert bogyót szedtem! Kitünően helyreállítja a ciklust, szünteti a PMS-t!
Én a málnalevél-palástfű hónapot csináltam, nekem nem jött be. Lehet hogy véletlen de 40 napos lett a ciklusom. :(
Ami viszont nagyon jó, az az aloe-vera.
Drága! :(
Lehet Foreveres, vagy a DM-ben vásárolt, vagy gyógynöv boltban! Én az aloe italt ittam, és a teát ittam. JÓ drága mulatság az egyszer biztos!
Barátcserjét ajánlom szívből, renbe tud tenni. Én még nem hallottam hogy lehet mo-on teát kapni, de gyógyszertárba tudsz venni. Agnucaston néven. kb 1600 ft,mens első napjától kell szedni. Ő is szépen rendbe tud tenni ha bármi gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!