Ha a párom antibiotikumot szed szabad próbálkozni a babával? Vagy hagyjuk ki ezt a hónapot?
Nyugodtan próbálkozzatok!!!
Az én bátyám is attól félt, hogy ilyenkor nem lehet, valami baja lesz a babának, mert ő is szedett a térdére antibiotikumot, de a sógornőm megkérdezte a nőgyógyászát - mert sajnos ők már orvosi segítséggel próbálkoztak - és finoman szólva kinevette őket, és megnyugtatta, hogy egész nyugodtan lehet :)
Nyugodtan próbálkozhattok. Ha okozna is valami bajt, az 3 hónap múlva derülne ki, mert egy hímivarsejt 3 hónap alatt fejlődik érett hímivarsejtté. Úgyhogy a mostani próbálkozásoknál az előző 3 hónap lehet érdekes, de amúgy a gyógyszerek nagy többsége nem okoz semmi problémát.
Abban az esetben, ha ilyet szed valaki, akkor sem valószínű, hogy a babánál okozna valamit is, mert nem is lenne belőle baba. Ha annyira károsodik egy hímivarsejt, akkor valószínű nem is alkalmas a megtermékenyítésre.
Ezeket Én is így tudom,mint a Második. Viszont felmerült egy olyan kérdés Bennem,hogy ha a Párom szedett vagy evett olyan dolgokat,amik magzatkárosító hatásúak,akkor ez a 3hónapos hímivarsejt megújulás minden esetre érvényes? Bár eleve megnyugtató tény,hogy csak az egészséges képes megtermékenyítésre.
További kérdésem,ebben a 3hónapban (vagy többen is),mik azok a tápanyagok (akár étel,akár vitamin...),amit egy Férfi jó ha bejuttat?
Köszönöm szépen!:)
Második vagyok.
Kedves utolsó válaszoló!
A férjednek különösebb dolgokat nem kell ebben a 3 hónapban szednie, inkább néhány dolgot kerülni érdemes az egészséges ivarsejtek érdekében. Ilyenek: az alkohol, cigi, koffein (bár ez a legújabb kutatások szerint mégsem káros), szűk alsónadrág, szűk farmer, biciklizés, forró fürdő, lázas állapot, fertőzések. Nagyjából ennyi.
Nem minden férfit lehet ezek mellőzésére rávenni, de szerintem egy egészséges kisbaba érdekében ezek nem olyan nehéz dolgok. Amit lehet, azt érdemes megtenni, még így is egy csomó dolog van, amit nem tudunk befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!