Lehetek még babás a diagramom alapján?
Figyelt kérdés
Szombaton kellett volna megjönnie, de csak nagyon pici vérfolt volt és van azóta is, tehát nem jött meg rendesen. Elég egy nagyon vékony tisztasági betét.
Igaz, hogy tegnap negatív lett a teszt. Még lehet, hogy meg fog jönni rendesen, vagy mire gondoljak szerintetek?
Köszönöm
2009. aug. 17. 14:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem sajnos meg fog jönni.. de remélem nem lesz igazam.
2/6 anonim válasza:
A vérfolt lapból nem jó jel, és az sem, hogy leesett a hőd. Mondjuk ez lehet pusztán egynapos leesés, és akkor minden rendben van.
De ovud legkésőbb a 17. ciklusnapon volt. Annak már 16 napja. Ilyenkor nekem a teszt már egyértelműen pozitív volt. Ne legyen igazam, de szerintem is meg fog jönni.
Azét drukkolok, hogy ne így legyen.
4/6 anonim válasza:
2 hónapja ugyanez volt velem, nekem megjött.
5/6 A kérdező kommentje:
:( nekem is megjött ma reggel sajnos.... :(
2009. aug. 18. 10:35
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek!
2009. aug. 18. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!