Ki kap vagy kaphat tüszőrepesztő injekciót? Én Clostys vagyok, és a 2. hónapban vagyok, ma voltam uh-n,4 érett tüszőm van, nem mondta a doki hogy menjek vissza, vagy ír fel tüszőrepesztőt.
Figyelt kérdés
Vagy nem is kaphatok csak azok a párok, akik több hónapja vagy éves sikertelenül próbálkoznak?2009. aug. 17. 12:35
11/18 A kérdező kommentje:
félidőben voltak már ilyen nagyok?
2009. aug. 17. 14:45
12/18 A kérdező kommentje:
nekem a múlt hónapban a closty kitolta a mensim 32 napos lett, most fogalmam nincs mikor lesz ovum, most használom előszőr az Lh tesztet, de még eddig negatív volt, ma vagyok a 13.napon.
2009. aug. 17. 14:49
13/18 A kérdező kommentje:
mindennap együtt voltatok a pároddal vagy 2 naponta elég?
2009. aug. 17. 15:29
14/18 anonim válasza:
Mi kétnaponta voltunk együtt és előtte kicsit kihagytunk, úgy 3-4napot.
15/18 anonim válasza:
Nagyon jók az erdeményeid, ne izgulj a tüszőrepesztő miatt. Én ugyan azt is kaptam closty mellé, de csak azért mert alacsony volt a progeszteron szintem. De ha a tiéd jó, akkor felesleges repeszteni, megreped az magától is.
16/18 A kérdező kommentje:
tegnap csináltam egy lh tesztet és egy hangyányit volt világosabb a kontroll csíktól, szinte alig látszott, akkor ez negatívat jelent?
Mit gondolsz?
2009. aug. 18. 06:55
17/18 anonim válasza:
Én ha tehetem, peteérés idején kétnaponta megyek ultrahangra, hogy tudjuk, hogy mikor reped meg a tüsző. Ez a legbiztosabb módja szerintem. Egyébként a teszteket a closty befolyásolhatja, nem biztos, hogy valós eredményt látsz majd. Tüszőrepesztő injekciót recept nélkül is lehet kapni a gyógyszertárban (legalábbis az ovitrellet), persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy orvos véleménye nélkül lépj, csak egy info.
18/18 A kérdező kommentje:
engem nem hívott vissza a doki további ultrahangra
mondta hogy az elkövetkező 1 hétben legyünk sokat együtt
2009. aug. 18. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!