Lh tesztem tegnap negatív lett, ma voltam dokinál és van 4 érésben lévő tüsszőm, ma leesett a hőm 2 tizedet, lehet hogy nem lesz ebben a hónapban tüsszőrepedésem ha az lh teszt a 12 napon negatív? Ma vagyok a 13 napon, és a héten szerdán lenne pém.
Én még 2-es ikreket bevállalnék, de 3-t már nem mernék.
Szerinted 4 tüsszőből megérik egy, vagyis megtermékenyíthető lesz?
Csalódott vagyok hogy a doki nem hívott vissza uh-ra, hogy nézze lesz e egyáltalán ovulációm..
Ami még segíthet ha kétnaponta együtt vagytok. A megternékenyülés esélyét nemhogy csökkentené, hanemmég növeli is, ha nem vagytok mindennap együtt. 24 óra (vagy még kevesebb) nem elég a férfi szervezetnek, hogy újra feltöltse az ondót hímivarsejtekkel, legalább 36-48 óra kell a teljes regenerálódáshoz, így kapjátok a legjobb nőségű spermát. Ráadásul a hímivarsejtek minimum 2-3 napig vígan elélnek a petevezetékben, de előfordult már, hogy közösülés után 7 nappal volt tüszőrepedés, és mégis megfogant a nő. :-) Szóval a tesztelés mellett legyetek együtt kétnaponta, és akkor biztos, hogy nem maradrtok le róla, ráadásul a legjobb minőségű spermát fogjátok kapni.
Tapasztalat: hőgörbe és Lh teszt alapján jól látható, több, mint 48 órával a szeretkezésünk után volt tüszőrepedésem, így fogantam meg. :-)
Ajánlom ezt az oldalt mert nagyon hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!