Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor legyek együtt a férjemme...

Mikor legyek együtt a férjemmel, ha köztes vérzésem van 2 napja, ovulációs fájdalmam és ma ment fel a hőm?

Figyelt kérdés
Az előző két napban 36,5-36,6 között mozgott a hőmérsékletem (átlaghő 36,6), köztes vérzésem van (ami még sosem volt) és ma reggelre felment a hőmérsékletem 36,82-re. Ma este vagy inkább holnap este legyünk együtt a férjemmel, hogy nagyobb esélyünk legyen a babára.
2009. aug. 17. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ma este (közkívánat esetén holnap este is.:).

Amikor megindul felfelé, akkor kell mindent bele.

2009. aug. 17. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
legnagyobb esélyed tegnap lett volna. ma pedig minél korábban tudtok együtt lenni, annál több az esélyetek. ha felugrott a hő, az azt jelenti, hogy a petesejt már kiszabadult a tüszőből, megtörtént a tüszőrepedés. de a petesejt maximális élettartama csak 20-24 óra, és élete vége felé, ahogy öregszik, egyre romlik a minősége. Fiatalon kell elkapni, ezért optimálisabb, ha a már tüszőrepedés előtti napon szeretkeztek babáért.
2009. aug. 17. 09:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt nem írtam, hogy holnap valószínűleg már késő. Ha a petesejet leélte 24 órás, rövid életét, és nem termékenyült meg, akkor szétesik, elhal másnapra, és te már ne termékenyülhetsz meg abban a hónapban.
2009. aug. 17. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segitettetek. Csak teljesen el voltam kenődve, hogy most megjött vagy köztes vérzésem van. Ilyet még nem tapasztaltam. Hőmérözök, ovutesztet is használok, bár már kezdek belefáradni ezekbe a dolgokba. Tegnapelött és tegnap is együtt voltam a férjemmel. Remélem sikerülni fog a kistesó, mert már a sokadik hónapnál tartunk. Köszönöm a segitségeteket, megfogadom tanácsaitokat.
2009. aug. 17. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
szia. nekem sem volt még soha ilyen vérzésem, most előszor, babával probalkozunk 2honapja. es meg vagyok remulve,mert nekem a 11. meg a 14.napon is volt verzes.ijesztő, mar azt gondolom,daganatom van...
2009. szept. 12. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!