Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 napja késik, de a teszt...

4 napja késik, de a teszt negatív. Van még esély babára?

Figyelt kérdés
Az utolsó 2 aktus 6-án és 11-én volt. Sokszor szédülök, néha egy kis hányinger. Egész nap csak aludnék, lehangolt vagyok (Bár ez az idő miatt is lehet). X-epil tesztet használtam (25-ös). Illetve a köldököm mellett bal oldalon fájdogál 1 ponton. Nem tudom, hogy lehet-e valami még ebből.
2012. nov. 24. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a teszt negatív.
2012. nov. 24. 16:59
 2/10 anonim válasza:
sztem van mivel nekem 13 án kellett volna megjönnie azota is semmi én 16 án csináltam tesztet az negatív lett de voltam orvosnál most 21 én és azt mondta 2 hét mulva találkozunk mert nagyon ugy tunik hogy babám lesz és én is csináltam másnap itthon tesztet és pozitiv lett és nekem is a koldokomnél fájt és hányingerem van és nekem is az x epil amit csináltam utoljára negatív volt ugyhogy kitartás ha nem jon meg menj el dokihoz
2012. nov. 24. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:

szia!

nekem 2negativ lett-majd MA REGGEL!!! pozitiv..én is igy kezdtem-szóval kitartás.megy a drukk

2012. nov. 25. 18:55
 4/10 anonim válasza:
na hogy állsz van vmi hir ?
2012. nov. 27. 22:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg. Ma elmegyek orvoshoz, hátha lát valamit... Köszönöm kérdésed!
2012. nov. 28. 15:11
 6/10 anonim válasza:
na mi lett a dokinál ??
2012. nov. 28. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Na, lényegében nem vagyok terhes.... Nincs se ciszta, se semmi, minden rendben van odabenn, csak ez most kimaradta. A méh fala 8 mm vastag (ez nem tudom pontosan jelent-e valamit). Szóval egy nagy semmi.... :( Folyt.köv decemberben.
2012. nov. 28. 19:01
 8/10 anonim válasza:
nekem baba van nagyon ugy tunik mert okt 14 volt az utolso elso napja és azota semmi és a teszt is pozitiv és dec 6 án kell menjek vissza és akkor tudom meg hogy mekkora a pici de most lehetek olyan 6.5 hetes körül ha jol számoltam :) de kimaradt már a mensid ?? azt midnenképp várd meg mert nekem tobb mint egy héttel kimaradás után mutatta ki :)
2012. nov. 29. 20:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához :) 9 napja késik és még tegnapelőtt is negatív volt és tegnap a doki sem látta, szóval nekem tuti nincs baba! De neked sok boldogságot kívánok :)
2012. nov. 29. 21:07
 10/10 anonim válasza:
köszi szépen amugy nálad mi a helyzet van valami uj hir ?
2012. dec. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!