24 napos ciklusnál nekem nincs peteérésem?
Figyelt kérdés
Van mikor még rövidebb is 21 napra megjön. Nem tudok teherbe esni már jó ideje, egy hónapban 2x menstruálok, nekem akkor meg sem tudnak a petéim érni?? Sosem eshetek teherbe?? Ovulációs teszt szerint van mert pozitívat jelez mindig eddig mégsem estem teherbe??? nem értem??? az sztk nőgyógyász sem segített eddig csak hátráltatott! Meddőségi központba kell mennem hogy segítsen valaki?2012. nov. 23. 07:45
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a lelkesító bíztató szavaid, jól esnek! Eltelt a hétvége és ahogy elmúlik a mensim egyre jobb a kedvem. Nem is figyeltem erre, persze nem mondom hogy nem jutott eszembe a téma (mert szerintem aki nagyon vágyik rá annak akkor is eszébe jut óhatatlan) , de most valahogy a barátokkal összejöttünk beszélgettünk és jól esett kikapcsolni. Lehet több ilyen vacsizós estet kellen beszervezni :) megbeszéltük párommal azt is hogy lehet hogy hanyagolni kellene a baba projektet mert már lassan belebetegszem lelkileg. Így már reménykedni sem reménykedem hogy a közeljövőben lenne baba, jövő tavasszal mikor mind a ketten úgy állunk belefogunk, most inkább teszünk ellene hogy ne legyen nem akarom álombaringatni magam, szerintem ez idő alatt most elkezdek nézni egy NORMÁLIS orvost és kivizsgáltatom magam. Új célokat tűzök ki, le kellene fogyni... majd meglátjuk! Köszönöm mégegyszer hogy így ismeretlenül is gatyába ráztatok :)
2012. nov. 26. 06:24
12/16 anonim válasza:
Én is 25 éves vagyok.2 éve nem védekezünk.2 éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta nem védekezünk és semmi.Voltam dokinál.Volt hüvelyi UH meg manuális vizsgálat és azt mondta hogy szervizek nincs bajom.Vot vérvétel is ahol néztek hormonokat meg petefészek funkciót és azok is rendben voltak.Én most arra gondolok hogy lehet hogy páromnak nincs elég életképes kiskatonái de a pasibüszkesége miatt még nem tudtam rávenni a számolás rá.2017 februárjában nekem is 2x jött meg.Volt hogy 20 és 21 napra jött meg.Legutóbb 23 napra jött meg,előtte pont 24.napra.Inofolic port szedek.Már a második 60 tasakos kiszerelésben kezdtem bele.Csak jókat hallottam róla.Remélem nekem is segíteni fog :)
13/16 anonim válasza:
:)5 éves topic....vajon hogy végződött...
14/16 A kérdező kommentje:
Hogy, hogy végződött.... 😆 dióhéjban elmentünk magan orvoshoz sodródtunk az árral csináltuk amit mondott mentünk ahova mondta felírta a clostilbegytet fél szemét kezdésnek és 2013. márciusában megfogant kisfiúnk Csaba, tudtuk hogy kis korkülönbséggel szeretnénk kistesót rá egy évre mentem újra orvoshoz fél év closty plusz pregnyl injekció kúra után abbahagytuk a próbát rá egy hónapra 2015.márciusában megfogant második fiúnk Máté! Tudtuk hogy nehezen csak gyógyszeres kezeléssel esem teherbe nem védekeztünk tovább Máté 10.hónapos volt 2016 októberében mikor megfogant harmadik babánk Gergely egy kis tündér gyémánt!!!!! Elengedtük nem paráztam és jöttek szerencsésnek mondhatom magam! Sok sikert Nektek is! Legalább 3 egészséges gyereket nektek is!
2017. dec. 10. 04:27
15/16 anonim válasza:
Jajj, de jó ezt olvasni, nagyon gratulálok!!
Látod mikor a kérdést kiírtad, nem is gondoltad,hogy 5 éven belül 3 kisfiad is lesz :))
És micsoda csoda, hogy a 3. baba gyógyszer nélkül!
Nekünk már van 2 kisfiú, akik elsőre megfogantak, de a 3. baba nem akar jönni, a ciklusaim nagyon rövidek lettek, lehet azért, de remélem még összejön nekem is!
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Biztos akkor fog jönni mikor az ember már megnyugszik elfogadja a helyzetet! Sokat számít a lelki oldala is a dolognak! Nehéz 3 törpi mellett izgalmasak a napjaink, minden napra van valami de Imádom mindegyiket mindennél jobban! Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy ennek a 3 rosszcsontnak az anyukája lehetek :) Most már nem szeretnénk több babát mi így vagyunk kerek egész öten!
2018. jún. 13. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!