2 napja késik a mensim, teszt negatív. Lehet ebből még baba?
Sűrű, fehér, krémes folyásom van vagy tök száraz vagyok. Néha kicsit görcsölget a hasam és elég sokszor szédülök. 2szer fájt a jobb a petefészkem is, de csak rövid ideig tartott. Most is egy kicsit görcsöl a hasam. Nem tudom, hogy mi lehet.
Köszönöm a válaszokat!
Mikor terhes voltam,a folyásom állaga nekem is ilyen volt,abban a hónapban nem is volt peteérésre utaló tojásfehérje szerű folyásom.
Cicid nem fáj? (szerintem ritka,ha terhességnél ez a tünet nem jelenik meg)
Vagy csinálnék mégegy tesztet most (mert én az a türelmetlen típus vagyok) ,vagy megpróbálnám pár nap múlva,mert van,hogy csak a nemvárt után 1 héttel pozitív a teszt!
Szorítok,hogy baba legyen!
Lehet baba!
Nálam a második terhességemet csak a menzi kimaradása után, egy héttel mutatta ki először teszt, akkor is nagyon halványan. Először nagyjából akkor tesztelhettem mint Te, de nega volt és emlékszek nagyon elkeseredtem, mert már nagyon vártuk a kistesót. Aztán csak nem jött meg, aztán egy hét és teszteltem egy nagyon halvány pozit.
Most a harmadik babán "dolgozunk" és ugyanúgy vagyok, mint Te. 2-3 napja késik, tegnapelőtt teszteltem negát, de azért még nem adom fel a dolgot! :)
Drukkoljunk egymásnak! :)
Szia!
Harmadik hozzászóló vagyok. Mi újság?
Ma teszteltem és negatív.
Remélem nálad ott a két csík! :) Majd írjál!
Szia! Akkor neked még van remény! Mert amíg nem jön meg, addig még van esély a babára!
Nekem a reggeli negatív teszt után délben megjött...
Úgyhogy már csak egy hónap múlva tesztelek megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!