Akinek csak a nemvárt után lett pozitív a tesztje, tesztelt előtte is? Ha igen, hány nappal előtte? Milyen gyakran?
Nem teszteltem előtte, csak mikor elmaradt. Hisz számomra az volt az első lehetséges jele a terhességnek. Egyébként rendszertelen ciklusaim voltak, de általában rövidebbek, mint 28 nap, de a 28 naphoz képest előtte sosem volt 30 napnál hosszabb, így a 31. napon teszteltem délutáni pisiből és erős pozitív tesztem lett.
Én személy szerint azt gondolom, hogy inkább menjek biztosra, tehát a nem várt után teszteljek, mint előtte és akkor meg á, negatív, de ha később csinálom, lehet még pozitív? Vagy nagyon halvány a csík, biztos terhes vagyok vagy rossz a teszt? Na ezek a bizonytalanságok elkerülése végett én biztos nem is tesztelnék előtte.
Az az 1-2 hét már nem mindegy?:) Ha baba van a dologban, akkor úgyis baba van a dologban, tökmindegy, hogy előtte vagy a nem várt után tesztel az ember. Csak a nemvárt után sokkal biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!