Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek csak a nemvárt után...

Akinek csak a nemvárt után lett pozitív a tesztje, tesztelt előtte is? Ha igen, hány nappal előtte? Milyen gyakran?

Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
1 nappal a nemvárt előtt még negatív volt,két nappal utána extra halvány pozi.
2012. nov. 20. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
nemvárt után 2 darab halvány pozi.pénteken megyek dokihoz mert már nagyon kiváncsi vagyok:)
2012. nov. 20. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem várt után 5 nappal nagyon halvány pozi, 1 héttel később erősebb pozi.
2012. nov. 20. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó mensim 2012. 10. 09-én volt, november 11.-én egyértelműen negatívat teszteltem, de mivel vérzés továbbra sem lett rá következő péntek, szombat, vasárnap egészen tegnap hétfőig bezárólag egyértelműen pozitív lett!
2012. nov. 20. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
én vagyok a 9:46-os válaszoló tegnap voltam orvosnál, sajnos nagyon durván vizsgált meg azt hittem helyben ott maradok, akkor ott véreztem, nagyon rossz volt, iszonyúan megkínzott hüvelyi ultrahang is volt, a hasam azóta is görcsöl folyamatosan, már bánom, hogy ilyen korán mentem dokihoz, egyébként hiába kínzott meg a terhesség még pici és nem látta!:(
2012. nov. 20. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem teszteltem előtte, csak mikor elmaradt. Hisz számomra az volt az első lehetséges jele a terhességnek. Egyébként rendszertelen ciklusaim voltak, de általában rövidebbek, mint 28 nap, de a 28 naphoz képest előtte sosem volt 30 napnál hosszabb, így a 31. napon teszteltem délutáni pisiből és erős pozitív tesztem lett.

Én személy szerint azt gondolom, hogy inkább menjek biztosra, tehát a nem várt után teszteljek, mint előtte és akkor meg á, negatív, de ha később csinálom, lehet még pozitív? Vagy nagyon halvány a csík, biztos terhes vagyok vagy rossz a teszt? Na ezek a bizonytalanságok elkerülése végett én biztos nem is tesztelnék előtte.

Az az 1-2 hét már nem mindegy?:) Ha baba van a dologban, akkor úgyis baba van a dologban, tökmindegy, hogy előtte vagy a nem várt után tesztel az ember. Csak a nemvárt után sokkal biztosabb.

2012. nov. 20. 09:51
 7/7 anonim ***** válasza:
5/-os én igy jártam multkor korán mentem 1hétel a nevárt után és ugy meg vizsgált nagyon fájt rá 1 napra már véreztem és elment a picink akkor 5hetesen!többet nem mennék 6hét elött
2012. nov. 20. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!