Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhességi...

Lehetséges, hogy terhességi tünetek? (lent)

Figyelt kérdés
Tegnap apró kis pöttyök voltak a mellbimbóm körül ma már teljesen eltűntek viszont a mellbimbóm nagyon sötét árnyalatú lett. 2.-án voltam a párommal először együtt megszakításos módszerrel(több aktus volt) akkortól volt peteérésem 10.-én szinte egész nap feszített és enyhén nyílalt a hasam alul. 2.-a óta többször is voltunk megszakításos módszerrel. Holnap után kéne megjönnie. Tegnap voltak előjelei de mára a mellfájdalmon kívül szinte minden elmúlt. A fáradékonyságot az időre fogtam de lehetséges, hogy baba miatt van ez is? Furcsa érzésem van 10.-e óta igaz eddig úgy voltam vele, hogy nincs semmi csak belegondolom és nem is foglalkoztam ezzel de ma nagyon rám tőrt az érzés, hogy mi van ha még is...
2012. nov. 18. 22:57
 1/3 anonim ***** válasza:
teszt?ma már lehet kimutatná ha holnap meg kellene jönnie nekem is így volt próbáld meg?
2012. nov. 19. 08:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Már itt van nálam most vettem nem rég. Ha holnap reggelig nem jön meg akkor reggel tesztelek:) De akkor a tünetek utalhatnak babára:)
2012. nov. 19. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
majd írj hogy mi az eredménny
2012. nov. 19. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!