Jó az, ha a kalkulátor szerinti "jó" napokban minden este szeretkezünk? Vagy jobb lenne, minden második nap? Sperma képződik elég 24 óra alatt?
Ezt orvossal beszéld meg. Amit én tudok:
Az első ilyen napon talán egyszer... de másnaptól mindent bele! Ahányszor csak bírjátok! Utána kb. egy hét múlva meg adj neki pihenőt, különben kidől, aztán nézhetsz.
Ja: ELŐTTE kb. egy héttel is szeretkezzetek EGYET. Ez neki kell, hogy az elöregedett készleteket kicsit felfrissítse.
Közben (tehát a pihenőjétől az egy héttel a nagy alkalom előtt egy héttel való szeretkezésig) is lehet néha-néha... de akkor 98% hogy hatástalan lesz.
Mi minden nap szeretkeztünk a párommal. Nem számolgattunk, csak szeretkeztünk. Volt olyan nap, hogy kétszer is. Rögtön az első hónapban terhes lettem, pár hét múlva szülök. :-)
Ha naponta szeretkeztek, a sperma mennyisége lehet picit kevesebb, de a minősége garantált, és mint annyi mindenben, itt is a minőség a lényeg!:-)
Érezzétek jól magatokat és jönni fog az a baba! Sok sikert!
Mi minden nap szeretkeztünk honapokig de a baby sehol....
Aztán már csak 2-3 naponta és összejött.Drukkolok!
Nagyon köszönöm.
9 hónapja próbálkozunk, de az első néhány hónapban rettenetesen idegesek voltunk az esélyes periódusokban. Mindig találtam okot megsértődni, folyton azzal gyanusítottam, hogy nem is akarja igazán-önzése miatt.Az utóbbi két hónapban kiegyensúlyozottabb lettem és bízom a páromban.
Túl vagyunk a vizsgálatokon és mindkettőnknek azt mondták: össze fog jönni, és csak vitaminokat javasltak az orvosok.Meg, hogy tavasszal és nyáron van a legnagyobb esélye, hogy összejön.
Nekünk még nincs gyerekünk. Két éve házasodtunk, (első házasság mindkettőnknek) és mindketten elmultunk már 35 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!