Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gátolhat a teherbeesésben, ha...

Gátolhat a teherbeesésben, ha erős folyásom volt mindig is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan tervezzük a baba-projektet a férjemmel, és megfogalmazódott bennem egy probléma.

Sajnos a menzeszemmel korábban voltak gondok, 11-16 éves korom között hihetetlenül rendszertelen volt, de 16 éves koromban egy gyógyszernek hála beállt, azóta nincs vele nagy gondom.

Viszont amióta az eszemet tudom, erős folyásom van, gondolom, erősebb, mint hogy normális lenne. Tudtommal akkor okés még ez, ha nem áztatja át a bugyit, nem kell tisztaságit használni, és ha teljesen áttetsző színű. Nekem mindhárom faktorban van sajnos eltérés. De ez mindig így volt.

A kérdésem, hogy ez lehet-e gátja majd a teherbeesésnek? Menjek el orvoshoz, nézessem meg ezt vele? Tudnak rá, egyáltalán kell-e rá, valamilyen gyógyszert szednem, vagy ez nem befolyásolja majd a baba-bizniszt?

Előre is köszi!

2012. nov. 17. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is erős folyásom volt, de nem gátolt semmit, és a váladéktenyészet sem mutatott ki semmit, sajnos ilyen vagyok alapjáraton.
2012. nov. 17. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok mint te, de 3 hónap alatt meglett a baba. Csak ne görcsölj rá! :)
2012. nov. 18. 03:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Amúgy az ilyen váladékban a spermák is tovább élnek. Kb 2-3 napig. Ha száraz lennél ez az idő lecsökkenne pár órára.
2012. nov. 18. 03:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Úúú, köszi, akkor nem aggódom :)

Csak emlékszem nődokik véleményére, akik közölték, hogy normális, egészséges nőnek nem kell tisztasági betét folyás ellen, és akinek ilyen van, az tüstént menjen orvoshoz, mert ez minden, csak nem normális...

De már akkor is azt éreztem, hogy tehetnek az ilyen dokik nekem egy szívességet XD. Köszi, hogy megerősítettetek ebben.

2012. nov. 18. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ha nem lenne normális nem használna olyan sok nő tisztasági betétet. Nem véletlen találták fel. Maga a sok folyás nem probléma, csak ha büdös vagy furcsa a kinézete.
2012. nov. 18. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mizu veled? Sikerült már teherbeesned?
2013. febr. 25. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!