Magas prolaktinra van valami megbízható homeopátiás szer?
Ha összejött a baba abba kell hagynom a Bromocriptint, és nem akarom, hogy újra megugorjon a szintem!
A doki mondta, hogy ne szedjem tovább, és bár bízok benne, 3 vetélésem is úgy kezdödőtt, hogy észrevettem a mellemből a nyomásra előbukkanó fehér cseppeket...
Most ezt meg akarom előzni, de úgy, hogy bár hallgatok a dokira, azért teszek is a prolaktin ellen valamit...
Bromocriptin, orvostól.
Barátcserje, házilag.
Hát ezt én sem nagyon értem. Ezért gondoltam, hogy esetleg valami más módszerhez nyúlok. Nem akarom felülbírálni, meg magamat diagnosztizálni, de nagyon félek, hogy a Bromo nélkül újra felmegy a prolaktinom.
Itt is azt olvastam, hogy a többségnek kellett szednie a Bromot a 12-ik hétig.
Kérdezzek meg másik orvost is?
Szerintem is kérdezz meg másik orvost, mert én is úgy tudtam, hogy a 12-ik hétig legalább szedni kell, mert különben elvetélsz. Nem is értem miért mondta Neked a doki, hogy ne szedd. Vagy nem nagyon volt magas a prolaktinod? Ez csak találgatás. Menj másik dokihoz is és kérdezd meg! Vagy vannak itt a neten olyan oldalak, ahol kérdezhetsz dokiktól. Próbáld meg ott. Pl.
www.webbeteg.hu
www.noklapjacafe.hu
De még több is van esetleg keress rá.
Köszi lányok!
Tegnap bejelentkeztem egy magándokihoz rákszűrésre, 25-re, és akkor lesz alkalmam megkérdezni őt is.
Addig is szedem, mert holnap kellenne megjönnie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!